Repolarda böyle bir paket yok demekki. Kurmak istediğiniz şeyin linkini atar mısınız?Merhaba herkese Linux Ubuntu işletim sisteminde görselde göründüğü gibi "code paketi bulunamadı" uyarısı alıyorum. Bunun çözümü var mı yardımcı olabilecek varsa sevinirim teşekkürler şimdiden.
Repolarda böyle bir paket yok demekki. Kurmak istediğiniz şeyin linkini atar mısın
Merhaba hocam ben bu şekilde paylaşayım kırmızı olan linkin içindeki komutları terminale kopyaladım orada hata verdi burası Linux ubuntu isletimi Firefox tarayıcı buradan açtım islemleri hata için ne yapacağımı bulamadım Yardımınız için teşekkür ederimRepolarda böyle bir paket yok demekki. Kurmak istediğiniz şeyin linkini atar mısınız?
@Mithat Berhan'ın attığı sitedekileri uygula.Merhaba hocam ben bu şekilde paylaşayım kırmızı olan linkin içindeki komutları terminale kopyaladım orada hata verdi burası Linux ubuntu isletimi Firefox tarayıcı buradan açtım islemleri hata için ne yapacağımı bulamadım Yardımınız için teşekkür ederim
![]()
Bu sayfada anlatıldığı gibi önce repo paketini kurup sonra kurmayı dener misin?
Bunu terminale yazacağım değilmi oradan açılacak link@Mithat Berhan'ın attığı sitedekileri uygula.
Sitede belirtilen komutları uygulayın hocam.Bunu terminale yazacağım değilmi oradan açılacak link
rm
komutlarını atlayarak tekrar yazdığınız takdirde kurabilirsiniz.Gidip depoyu kaldırmışsınız, bir de üstüne soruyorsunuz neden yüklenmiyor diye. Attığınız görüntüdeki komutlarırm
komutlarını atlayarak tekrar yazdığınız takdirde kurabilirsiniz.
Hocam attığınız link çok karışık geldi bana başka çözüm yolu yokmu yapabileceğim daha ayrıntılı biçimde yönlendirerek adım adım?![]()
Bu sayfada anlatıldığı gibi önce repo paketini kurup sonra kurmayı dener misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.