Ubuntu Desktop ve Ubuntu Kylin farkı ne ve hangisini yüklenmeli?

Ubuntu Kylin Çin hükümetinin isteği doğrultusunda Çinli kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda yapılmış bir Ubuntu sürümüdür. Aradaki fark bu.

İkisinide kullandım Ubuntu Kylin leş resmen. Ubuntu günlük kullanım için ideal bir işletim sistemi. Mint' te deniyebilirsin.

O zaman şöyle yapman gerek Windows'un yanına başka bir işletim sistemi kurmana gerek yok. Offensive Security adıyla bir çok işletim sistemi var bunların arasında en kullanışlı ve meşhur olanı tabi ki de Kali Lİnux. Bu link işine yarayacaktır. Kali Linux Dual Boot UEFI desteği Getirme
Çok teşekkür ederim kardeşim o kadar yardımcı oldun ki anlatamam.

Çok teşekkür ederim kardeşim o kadar yardımcı oldun ki anlatamam.
O zaman şöyle yapman gerek Windows'un yanına başka bir işletim sistemi kurmana gerek yok. Offensive Security adıyla bir çok işletim sistemi var bunların arasında en kullanışlı ve meşhur olanı tabi ki de Kali Lİnux. Bu link işine yarayacaktır. Kali Linux Dual Boot UEFI desteği Getirme
Şöyle not düşmüşsün yazında ne demek istemişsin. Şahsi fikrim Kali Linux'u kesinlikle bilgisayarınıza yüklemenizi önermiyorum. Zaten sizde bir süre sonra kaldıracaksınız dır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı