S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.828 Makaleler 13 Çözümler 35 1 Aralık 2021 #1 Ubuntu bilgisayara rufus kuracağım ama nasıl yapabilirim?
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 1 Aralık 2021 #11 Silinen üye dedi: Ve daha önce hiç linux kullanmadım. Bu uygulamayı nasıl kurabilirim ? Genişletmek için tıkla... Verdiğim linke girip fotoğrafta işaretli yere basın, sizi GitHub'a atacaktır. Sonrasında GitHub sayfasından da aynı yazıya tıklayın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ve daha önce hiç linux kullanmadım. Bu uygulamayı nasıl kurabilirim ? Genişletmek için tıkla... Verdiğim linke girip fotoğrafta işaretli yere basın, sizi GitHub'a atacaktır. Sonrasında GitHub sayfasından da aynı yazıya tıklayın.
KS KS S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.828 Makaleler 13 Çözümler 35 1 Aralık 2021 #12 Hocam nasıl söylesem Winrar şeklinde bir şey iniyor. O yüzden nasıl kullanacağımı bilmiyorum. @393654 Artı 0 Eksi
Hocam nasıl söylesem Winrar şeklinde bir şey iniyor. O yüzden nasıl kullanacağımı bilmiyorum. @393654
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 1 Aralık 2021 #13 Silinen üye dedi: Hocam nasıl söylesem Winrar şeklinde bir şey iniyor. O yüzden nasıl kullanacağımı bilmiyorum. @393654 Genişletmek için tıkla... İnen dosyayı açıp "Ventoy2Disk.sh"yi açın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam nasıl söylesem Winrar şeklinde bir şey iniyor. O yüzden nasıl kullanacağımı bilmiyorum. @393654 Genişletmek için tıkla... İnen dosyayı açıp "Ventoy2Disk.sh"yi açın.
KS KS S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.828 Makaleler 13 Çözümler 35 1 Aralık 2021 #14 Açtım hocam şimdi napmalıyım ?@Jeytenoamus Terminal isimli uygulama açıldı Artı 0 Eksi
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 1 Aralık 2021 #15 Silinen üye dedi: Açtım hocam şimdi napmalıyım ?@Jeytenoamus Terminal isimli uygulama açıldı Genişletmek için tıkla... Hocam Linux üzerinde Ventoy deneyimlemediğim için gerisini bilmiyorum. @The Shorekeeper hocam belki size yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Açtım hocam şimdi napmalıyım ?@Jeytenoamus Terminal isimli uygulama açıldı Genişletmek için tıkla... Hocam Linux üzerinde Ventoy deneyimlemediğim için gerisini bilmiyorum. @The Shorekeeper hocam belki size yardımcı olabilir.
KS KS S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.828 Makaleler 13 Çözümler 35 1 Aralık 2021 #16 @Arsenik Hocam siz yardımcı olabilir misiniz ? Artı 0 Eksi
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 1 Aralık 2021 #17 Silinen üye dedi: @Arsenik Hocam siz yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Benim de Ventoy hakkında bilgim yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: @Arsenik Hocam siz yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Benim de Ventoy hakkında bilgim yok.
KS KS S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.828 Makaleler 13 Çözümler 35 1 Aralık 2021 #18 @Recep Baltaş Arsenik dedi: Benim de Ventoy hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama var mı ? @Arsenik Artı 0 Eksi
@Recep Baltaş Arsenik dedi: Benim de Ventoy hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama var mı ? @Arsenik
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 1 Aralık 2021 #19 Silinen üye dedi: @Recep Baltaş Başka bir uygulama var mı ? Genişletmek için tıkla... balenaEtcher'da kullanabilirsiniz. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: @Recep Baltaş Başka bir uygulama var mı ? Genişletmek için tıkla... balenaEtcher'da kullanabilirsiniz. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.951 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #20 Bu yöntemi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu yöntemi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et