Ubuntu işletim sistemine geçilir mi?

Scorpio92

Megapat
Daha fazla  
Dostlar Ubuntu işletim sistemine geçmeyi düşünüyordum.
Bilgisayarım çok iyi değil zaten oyun da çok oynamıyorum. Sizce geçmeli miyim? Hiç kullanan var mı aranızda sadece FM20 oynuyorum. Onun dışında bir şey oynamıyorum ve araştırma yapıyorum. Değişiklik olsun diye geçmeyi düşünüyordum. Can sıkıntısı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçilir tabii ki, sizi Windows'a zorunlu kılan bazı programlar kullanmıyorsanız. Yeni başlayacaklar için daha güzel alternatifler var bunlardan birisi de Kubuntu. Sizin için tek fark FM20 oyunu oynayamayacak olmanız. Henüz GNU/Linux destekli bir oyun değil Steam'de gördüğüm kadarıyla.

DistroWatch üzerinden dağıtımları ve kullanım oranlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca şu konuya da göz atmanızda fayda var, Yeniler hangi dağıtımları kullanmalı? - Technopat Sosyal

Ubuntu'ya geçmeyin ama Ubuntu tabanlı diğer dağıtımlara göz atabilirsiniz. Dağıtım önermeden önce bir işletim sisteminden ne beklediğinizi ve sisteminizi söylemeniz gerek.

FM20, Steam'de Proton aracılığı ile oynanabiliyor fakat daha puan verilecek kadar geri dönüş almamış. Ne kadar düzgün çalışacağını bilemeyiz yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı