Ubuntu LTS 20.04'e Adobe Photoshop CS6 nasıl indirilir?

DragonRebornRand

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Photoshop CS6 uygulamasına ihtiyacım oldu ancak Linux kullanıyorum ve video izlememe, sitelerde okumama rağmen bir türlü uygulamayı indiremedim. Playonlinux ile indirmeyi denedim ancak hep hata verdi. Bilgisayarı babamla ortak kullandığımdan bir uygulama için başka bir işletim sistemine de geçemiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Çok acemiyim sizi biraz uğraştırabilirim kusura bakmayın

Bottles ile yüklemeyi deneyebilirsin ama çoğu Adobe uygulaması Linux tarafında maalesef ya düzgün çalışmıyor ya da hiç açılmıyor.

Gimp kullanmanızı öneririm. Hem ücretsiz hem de Linux tarafında sorunsuz çalışan photoshop alternatifidir. Bir şekilde adobe programlarını kurmayı başarsanız bile kullanırken sıkıntı yaşarsınız. Çünkü native yani doğal destekli değil. Sürekli bir tünelden geçiyor gibi yani. İllaki performansta düşüş olacak ki konuştuğumuz programda ufak bir performans düşüklüğü bile yapılan işi etkikeyebiliyor.

Photogimp yaması ile de arayüzü photoshopa benzetmek mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…