Ubuntu mouse imleci kasıyor

Hari Seldon

Hectopat
Daha fazla  
HP Victus 16 aldım Ubuntu ile sistemi kurdum ama mouse aşırı derecede kasıyor klavye yazılarında kasma yok nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
dmesg
lsusb

falan yazıp bu bakın bakalım mousela ilgili bu problem var mı? Astım kasan mouselar ve bilinmeyen tüm versiyonlar için geçerli bir hazır çözüm falan olduğunu mu dusunuyorsunuz, sisteminiz hakkında yeterli bilgi bilgi vermeden çözüm bekliyorsunuz?

Mouse marka model? Kablolu, Bluetooth, RF dongle?

Ctrl+alt+t
Terminal emülatör açılınca:
lsusb | greb mouse

yazıp konut çıktısını aktarın.

Surda mouseun marka modelini yazıp bir arayin, benzer problemlemlerle karşılaşmalar var mıymış? Varsa nasıl çözüm bulmuşlar.

Surda mouse'un marka modelini yazıp bir arayin, benzer problemlemlerle karşılaşmalar var mıymış? Varsa nasıl çözüm bulmuşlar.

Şurada farenin marka modelini yazıp bir arayin, benzer problemlemlerle karşılaşmalar var mıymış? Varsa nasıl çözüm bulmuşlar.

Son düzenleme:
Mouse marka model? Kablolu, Bluetooth, RF dongle?

Ctrl+alt+t
Terminal emülatör açılınca:
lsusb | greb mouse

yazıp konut çıktısını aktarın.

Surda mouseun marka modelini yazıp bir arayin, benzer problemlemlerle karşılaşmalar var mıymış? Varsa nasıl çözüm bulmuşlar.

Surda mouse'un marka modelini yazıp bir arayin, benzer problemlemlerle karşılaşmalar var mıymış? Varsa nasıl çözüm bulmuşlar.

Şurada farenin marka modelini yazıp bir arayin, benzer problemlemlerle karşılaşmalar var mıymış? Varsa nasıl çözüm bulmuşlar.
Laptopun toucpadi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı