Evet benim için öyle. Ubuntu'da karşılaştığım hiçbir sorunla Mint'de karşılaşmadım.Başlamış yine Ubuntu buglı diyen kitle. Ubuntu buglıdır ama tabanını alanlar buglı değildir değil mi?Gülerek okuyorum şu yazıları.
Evet benim için öyle. Ubuntu'da karşılaştığım hiçbir sorunla Mint'de karşılaşmadım.Başlamış yine Ubuntu buglı diyen kitle. Ubuntu buglıdır ama tabanını alanlar buglı değildir değil mi?Gülerek okuyorum şu yazıları.
O Windows'un sorunu muhtemelen, ne yapacak driver mi silecek![]()
Bilemiyorum.Hayır Wi-Fi çalışıyor ama bağlanması için adaptörü çıkarıp takmam lazım.
Dil bilgisi biraz zayıfsa olması normal. Bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.@cengover_ekin bazen öyle yazıyorum nedenini bende bilmiyorum.![]()
Bu arada Ubuntu yerine kullanabileceğiniz Ubuntu türevi en iyi dağıtımlar bence Mint ve Pop.GT 740 galiba NVIDIA'nın. Ubuntu tabanlı dağıtımlar NVIDIA desteğini güzel sağlar. Pop! _OS, Ubuntu'nun daha akıcı, performanslı ve hafif halidir. Pop! _OS NVIDIA ISO'sunu indirin derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.