Ubuntu neden kötüleniyor?

O zamana Arch kurmak lazım.

Arch'ı öğrenmek için tercih etmelisin, paketlerden arındırmak için değil. Eğer her paketin ayağına gelmesini istiyorsan LFS tercih etmeyeceksin.

Hocam bu bugların tonlarına şahit oldum, sallamıyor kimse. Cidden buglu ve bitmemiş bir dağıtım.

Bunlara bakmıştım ve sevmedim.

Hocam yukarıda biri SystemD kullanıyor dedi Pop için. Kötü bir şey mi bu?
Seven olur, sevmeyen olur. Ben de sevmem ancak sevene bir şey demem. Gizlilik olayı falan var, Linux'un Windows'u falan deniliyor. Çok kullanmadım, bir şey diyemeyeceğim.
Ubuntu kötü onu anladım ama Pop kötü mü?

Diyen ne kullanıyormuş çok merak ediyorum. Ne gerekçe ile söylüyor bir de. Bir dk, benim gözüm iyice bozuldu galiba. SystemD kötü diyor sandım bir an .
Kullanmadım bilmyorum. Bana çok Debian özelinde soru sormamaya çalışın, iyi yanıt veremeyebilirim.

Bunlara bakmıştım ve sevmedim.

Sevmemen normal zaten gelişmiş kullanıcılar için. Sana çekirdeği verir sen inşa edersin. Pop kötü değil kullanabilirsin.

Çünkü Ubuntu'nun geliştiricisi olan Canonical, özgür yazılım topluluğuna büyük zararlar veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sevmemen normal zaten gelişmiş kullanıcılar için. Sana çekirdeği verir sen inşa edersin. Pop kötü değil kullanabilirsin.
Çemberi daraltıyorum.
İnsanlar Manjaro'yu seviyor. Ama ben sevemedim.Aslında ilk kurduğumda sorunlarla tanışmasam sevmeye ve kullanmaya devam edecektim.
Güncelleme geldiğinde Grub siliniyordu. Tekrar kurmaya saatler uğraştım ama kurulmadı.
Sonra sistem kitleniyordu.
Böyle sorunlar neden bende oldu?
Sizce Manjaro nasıl bir dağıtım?
@Ali998
Debian değil : )

ArcoLinux hakkına ne düşünüyorsunuz?

Pop!_OS mu Arco mu?
Arco'nun kötü yanları(stabilite vs) var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…