Ubuntu Nvidia GTX550 Ti düşük CS:GO performansı

cagatay1926

Hectopat
Ozgun kardesimiz daha iyi anlar Ubuntu konularindan. Nvidia'nin sitesinden baktigimda kartinin 390 suruculeri tarafindan desteklendigini gorebiliyorum. Herhalde Ubuntu'da bir sikinti var.
CS:GO'da windows 7'de hiç kasmadan oynanan bilgisayar, şu an 30 FPS'yi geçmiyor, sürekli drop yaşanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows performansi bekleme zaten.
Hocam Linux'ta CS:GO doğrudan desteğe sahip, çoğu sistemde Windows'a göre daha stabil çalışıyor veya daha fazla FPS alıyor. Bence ortada bir sorun var, Windows'ta akıcı olan ve Linux'ta doğrudan destekli bir oyunda FPS düşmesi anormal bir durum.

CS:GO icin ben Windows'tan daha FPS aldim Vulkan ile sizde oyunu Vulkan ile baslatip deneyin bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Linux'ta CS:GO doğrudan desteğe sahip, çoğu sistemde Windows'a göre daha stabil çalışıyor veya daha fazla FPS alıyor. Bence ortada bir sorun var, Windows'ta akıcı olan ve Linux'ta doğrudan destekli bir oyunda FPS düşmesi anormal bir durum.
Performansa etki eden onlarca faktor var, bir oyunun bir dagitimda dogrudan desteklenmesi onun Windows'da verdigi performansi veya daha fazlasini verecegi anlamina gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı