Ubuntu Shell theme değişmiyor

soli1

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Canım sıkıldı ve bir hevesle Ubuntu kurdum birkaç videoda buldum öyle kullanmaya öğrenmeye çalışıyorum. İnternette videolara baktığımda insanlar farklı arayüzlerle kullanabiliyor. Araştırdığımda bu arayüzleri Tweaks'te Shell theme eklentisiyle yapabileceğimi öğrendim.

Mesela bu adresteki sistem çubuğu görünümüne nasıl sahip olabilirim. ".themes" adlı klasöre atıyorum ve Shell theme kısmından bu temayı seçiyorum ama bahsettiğim altta olan sistem çubuğu(ismini de bilmiyorum kusura bakmayın :) ) değişmiyor. Ortalanmıyor uygulamalar. Çözümü nedir? Themes'e atıp seçmek yeterli değil mi acaba?

sudo apt install gnome-session gdm3
Komutu ile GNOME masaüstü ortamını kurabilirsiniz. Fakat bahsettiğiniz tema hakkında bilgim yok belki GNOME Kurulu değildir. Kurup üzerine eklenti olarak yüklemeniz gerekebilir.

sudo apt install gnome-session gdm3
Komutu ile GNOME masaüstü ortamını kurabilirsiniz. Fakat bahsettiğiniz tema hakkında bilgim yok belki GNOME Kurulu değildir. Kurup üzerine eklenti olarak yüklemeniz gerekebilir.

20.04 LTS sürümünü kurmuştum. GNOME masaüstü kurulmuş olarak kullanmıyor muyum ben zaten? Benim amacım mesela o linkteki gibi görev çubuğunu ortalamak mesela

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı