Hayır yok ve evet doğru klavye aktif
Kontrol ediyorum şifreyi yazarken caps lock açık değil
Kaldırabilirsin. Tiki kaldırınca kalkar.Yanlışlıkla birinin yazdığını çözüm olarak işaretledim
Siz yine bir deneyin, olmazsa farklı çözümler sunarız.
Tamamdır oldu teşekkürler ama şu sorunu çözmem gerekKaldırabilirsin. Tiki kaldırınca kalkar.
Yeni Ubuntu kurulumlarında öyle bir seçenek çıkmıyor.@Addons Ubuntu kurulumunda "Yönetici ile kullanıcı şifresi aynı olsun" gibi bir seçenek seçtiyseniz kullanıcı adına root şifresine ise kullanıcı hesabınızın şifresini yazarak girebilirsiniz.
Anladım, sadece Ubuntu 16.04 kullandığımdan bilmiyordum.Yeni Ubuntu kurulumlarında öyle bir seçenek çıkmıyor.
Söylediğim gibi yeni kullanıcı açmayı deniyor musun?Tamamdır deneyeceğim
Tamamdır oldu teşekkürler ama şu sorunu çözmem gerek
Hemen deniyeceğim ama diğer hesaba ne olucak?Söylediğim gibi yeni kullanıcı açmayı deniyor musun?
![]()
Ubuntu Yeni Kullanıcı Ekleme
Bilgisayarınızı birden fazla kişi ile mi kullanıyorsunuz ya da yeni bir kullanıcı oluşturmaya mı ihtiyacınız var ya da sadece benim gibi öğrenmek isteyen birisi misiniz? Eğer öyleyse bugün GUI ve T…ensardemirkol.wordpress.com
O da duracak. Sadece ek olarak yeni bir kullanıcı eklencek. Diğer kullanıcıya bir şey olmaz.Hemen deniyeceğim ama diğer hesaba ne olucak?
Admin olarak açılacak değil mi?O da duracak. Sadece ek olarak yeni bir kullanıcı eklencek. Diğer kullanıcıya bir şey olmaz.
Ubuntu'nun 16.04 sürümünde yine böyle bir şey olmuştu klasik Ubuntu.Yakın zamanda Ubuntu kullanan başka birinde de aynı sorun çıkmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.