Ubuntu Silerken Yanlışlıkla Windows Silindi

Bu sorunu bende yaşamıştım. Windows Boot Manager'ı tekrar kurman gerekecek ve sonrasında büyük ihtimalle Ubuntu'ya girememe gibi bir sorun yaşayacaksın. Sonrasında GRUB Boot Loader'ı kurarak tüm sorunlarından kurtulmuş olucaksın.

Bu sorunu bende yaşamıştım. Windows Boot Manager'ı tekrar kurman gerekecek ve sonrasında büyük ihtimalle Ubuntu'ya girememe gibi bir sorun yaşayacaksın. Sonrasında GRUB Boot Loader'ı kurarak tüm sorunlarından kurtulmuş olucaksın.
Sorun şu ki Windows Boot Manager'ı tekrar nasıl kuracağımı bilemedim. Format atmak zorunda kaldım, maalesef.

En temizini en garantisini yapmışsınız boşverin. Ubuntuyu sadece live olarak RAW HDD lerden veri kurtarmak amaçlı kullandım zaten o kadarda biliyorum. Ordan onu al burdan bunu yükle derken zaten derme çatma bir şey olacaktı. Ben bu gibi durumlarda zaten içim rahat etmediği için direk basıyorum formatı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı