Veloxyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 USB'yi takıyorum ama görseldeki gibi oluyor. Windows kurarken elektrikler gitti sonrasında bu şekilde oldu. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2022
USB'yi takıyorum ama görseldeki gibi oluyor. Windows kurarken elektrikler gitti sonrasında bu şekilde oldu. Nasıl çözebilirim?
Berjriko Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #2 Veloxyy dedi: USB'yi takıyorum ama görseldeki gibi oluyor. Windows kurarken elektrikler gitti sonrasında bu şekilde oldu. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1495369 Genişletmek için tıkla... Bozulmuş olabilir büyük ihtimal bende de Windows'tayken gitti artık USB'yi kullanamıyorum. Artı 0 Eksi
Veloxyy dedi: USB'yi takıyorum ama görseldeki gibi oluyor. Windows kurarken elektrikler gitti sonrasında bu şekilde oldu. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1495369 Genişletmek için tıkla... Bozulmuş olabilir büyük ihtimal bende de Windows'tayken gitti artık USB'yi kullanamıyorum.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 25 Ağustos 2022 #3 Generic Multi-Card olarak görünen nedir? Ayrı bir SD kart mı? O sağlamsa format için imajı oraya yazdırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Generic Multi-Card olarak görünen nedir? Ayrı bir SD kart mı? O sağlamsa format için imajı oraya yazdırabilirsiniz.