Ubuntu'da not upgraded packages nedir?

Nixist

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce birkaç ay yoğun bir şekilde Linux kullanmıştım. Bu sefer daha az uğraştıracak bir dağıtım seçerek Ubuntu'ya yöneldim. Uzatmadan sadece gelecek olursam:

1702759225126.png

1702759253685.png

Her şeyin en güncelini alacaksın diye bir şart yok. Öyle bir şey istiyorsan rolling release kullanacaksın. Rolling dışındaki dağıtımlar sistemin stabil çalışması için paket güncellemelerini askıda bekletir. Diğer paketlerle çakışmayacağından ve düzgün çalışacağından emin olduğunda güncellenmesine izin verir.

Rolling release bile olsa karşılanamayan bağımlılıklar gibi durumlarda yükseltme yine askıya alınır.

Dert edecek bir şey yoktur. Güvenlik güncelleştirmelerini de askıda bırakmaz ubuntu.

Her şeyin en güncelini alacaksın diye bir şart yok. Öyle bir şey istiyorsan rolling release kullanacaksın. Rolling dışındaki dağıtımlar sistemin stabil çalışması için paket güncellemelerini askıda bekletir. Diğer paketlerle çakışmayacağından ve düzgün çalışacağından emin olduğunda güncellenmesine izin verir.

Rolling release bile olsa karşılanamayan bağımlılıklar gibi durumlarda yükseltme yine askıya alınır.

Dert edecek bir şey yoktur. Güvenlik güncelleştirmelerini de askıda bırakmaz Ubuntu.

Bir sorun yok mu yani? Her şeyin en güncelini istemiyorum zaten sistem stabil olsun diye Ubuntu seçtim. Sadece indirilen bir paketi kurmadığından bir sorun olabilir mi diye düşünmüştüm. Teşekkürler açıklamanız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı