Arkadaşlar ben 3 gün önce Linux Ubuntu'yu kurdum. Bunu yaptığıma pişman oldum. Bana kullanması çok zor geldi hiçbir şey anlamadım yani Google'ya da farklı uygulamaları kurmak istediğimde falan olmuyor yani çok can sıkıcı bir durum. Ve aklıma hemen Windows 7 kurmak geldi. Windows 7 ISO dosyasını indirdim. USB belleği de taktım laptopa her şey güzel gidiyordu fakat USB belleğin içerisindeki Ubuntu ISO dosyasını silip, içine nasıl ISO dosyasını yazdıracağımı bilmiyordum. Aslında biliyorum normalde Windows'ta Rufus kurup onunla biçimlendirip bazı ek ayarları yapıp kurardım ama Linux'ta Rufus'u çalıştıramadım Wine ile denedim yine olmadı. Tek isteğim şu Linux'tan kurtulmak. Her siteye her videoya baktım, yok terminale şunu yazın buraya bu kodu yazın bunu yazın falan filan bilmem ne. Çok anlamıyorum zaten bilgisayardan. Bu arada Ubuntu'yu USB belleğe Rufus ile yazdırıp BIOS'tan boot menüsüne girip ayarlayarak kurmuştum. USB belleğin içinde hâlâ Ubuntu duruyordu sonra bende biçimlendirdim USB belleği. Aslında USB belleği tamamen biçimlendirmişim farkında değildim, yani USB belleğin içindeki kendi yazılımı da beraber silmişim. Tabii içerisinde yazılım olup olmadığını bilmiyorum ama muhtemelen vardır. Kısaca USB bellek donanımsal, fiziksel olarak var ama sanal olarak yok yani çöp oldu çalışmıyor. Bu yüzden gidip yeni 16 GB USB bellek satın aldım 300₺. Şimdi tekrar aynı senaryoyu yaşamak ve 300₺ çöpe atmak istemediğim için buraya başvurdum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.