Çözüldü Ubuntu'dan Windows 10'a geçerken Boot olmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

takomlii

Centipat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba değerli forumdaşlar. Windows'dan sıkıldığımdan ve yeni işletim sistemlerini deneme isteğimden dolayı Ubuntu'ya geçmiştim. Fakat yapmam gerekn işler gereği ile Windows'a geri dönmem gerekiyor. Bildiğiniz üzere Adobe Premiere, Photoshop vb. uygulamalar ne yazık ki desteklenmiyor.

Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir

Buradan ISO kalıbını indirdim ve "multiwriter" programı ile USB belleğe yazdırdım. Fakat ne yaparsam yapayım Boot ekranında USB belleği seçmeme rağmen, ki çoğu zaman belleği görmüyor, bir türlü Boot olmuyor. Siyah bir ekran geliyor karşıma ve orada öyle kalıyor. İlk defa başıma böyle bir durum geldi. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler minnettarım sizlere. USB belleğe ne yaparsam yapayım. ISO dosyasını yazdırınca hata veriyordu. Yaptığım araştırmalarda bu çözümü buldum ve işe yaradı. USB belleğin üstüne sağ tıklayıp biçimlendirmeyi seçtim. Biçimlendirme olarak da NTFS olarak biçimlendirmeyi seçtim. Windows bu birimi kullanıyormuş. Hiçbir program ile USB belleğimi görmüyordu. Bu yüzden "woeusb" denilen programı kurdum ve bu program işimi gördü. Şu an sorunsuz bir şekilde Windows'u kurmuş bulunmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı