Ubuntu'ya TeamSpeak 3 Client Nasıl Kurulur?

Malekith

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma Dual Boot ile Ubuntu kurdum. Oyun oynarken arkadaşlarımızla TeamSpeak 3 üzerinden konuşuyorduk Windows'ta. Bazen Ubuntu'da işim olduğunda TeamSpeak 3'ü kapatmak istemiyorum. Google'da arattığımda Linux'a nasıl TeamSpeak 3'ün Client dosyasının kurulduğunu anlatan bir kaç anlatım var ancak aşağıdaki resimde olduğu gibi bir olay oluyor ve devam edemiyorum.

2016-04-11 19:51:57.png

Ses kaliteniz bozuk olabilir bilginiz olsun. Nedendir bilinmez linux işletim sistemlerinde Team Speak 3'te mikrofon sesi bozuk gidiyor.

Şu komutları giriniz:
Kod:
chmod u+x /teamspak/.run/dosyası
./teamspeak/.run/dosyası

Sürücüleri yüklememiş olabilirsiniz. Öyle şey olmaz.
Bizzat 2 dağıtımda denedim, Mint ve Elementary OS ve olacak diye kesin bir kelime kullanmadım olabilir dedim,
Not : G230 ve C270 ile test ettim.

Bizzat 2 dağıtımda denedim, Mint ve Elementary OS ve olacak diye kesin bir kelime kullanmadım olabilir dedim,
Not : G230 ve C270 ile test ettim.
"Nedendir bilinmez Linux işletim sistemlerinde TeamSpeak 3'te mikrofon sesi bozuk gidiyor." Basbayağı ses bozuk gidiyor demişsiniz, gidebilir dememişsiniz. Sürücüleri yüklemediğiniz için sorun yaşamış olabilirsiniz diğerlerinde de.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı