-i seçilirse Ventoyu kurmaya çalışıyor, eğer zaten kuruluysa kurmaktan vazgeçiyor. -I seçilirse diskte Ventoy var olsun veya olmasın yeniden kuruyor. Eğer seçtiğiniz diskte Ventoy yoksa hangisinin kullanılacağı fark etmez.-İ seçilirse Vento'yu kurmaya çalışıyor, eğer zaten kuruluysa kurmaktan vazgeçiyor. -i seçilirse o diskte Ventoy var olsun veya olmasın yeniden kuruyor. Eğer seçtiğiniz diskte Ventoy yoksa hangisinin kullanılacağı fark etmez.
Ventoy için Windows versiyonu olmuş veya olmamış farketmiyor, Windows üzerinden Ventoy yüklediğiniz diske Linux üzerinden bir ISO dosyası yüklesenizde çalışacaktır. Tabii tercih sizin nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapın.Windows da Ubuntu yüklemek için kurmuşdum, şimdi ise Windows yüklemek için kuruyorum. Hala aynı Ventoy programı ama Windows versiyonu. Ventoy'un içindeki ISO'lar ile birlikte formatlanip gitmesi istiyorum o zaman 2.yi seçiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.