Ubuntu'ya Windows kurma

Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
Bilgisayarı bozdum ve format atmam gerekti. Telefonum ile format USB'si oluştururken Max 4 GB ISO dosyası istediği için Windows kuramadım. Ubuntu kurayım sonra Windows'a geçerim dedim. Ubuntu kurdum ama şu an Windows kuramıyorum. Ubuntu üzerinden Windows 10 format USB'si nasıl oluşturabilirim? Ubuntu için Rufus programı var mı? Acil yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Bilgisayarı bozdum ve format atmam gerekti. Telefonum ile format USB'si oluştururken Max 4 GB ISO dosyası istediği için Windows kuramadım. Ubuntu kurayım sonra Windows'a geçerim dedim. Ubuntu kurdum ama şu an Windows kuramıyorum. Ubuntu üzerinden Windows 10 format USB'si nasıl oluşturabilirim? Ubuntu için Rufus programı var mı? Acil yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Pardus Kalıp Yazıcı ISO modu veya WOEUSB kullanabilirsiniz.

Pardus kalıp yazıcı ISO modu veya WoeUSB kullanabilirsiniz.

Nasıl yapılacağını hiç bilmiyorum. Anlatabilir misiniz :(
Etcher kullanabilirsin.

Az önce denedim. Programı açıp "flash frome file" ı seçiyorum. Windows 10 ISO dosyasını seçtiğimde "missing Partition table" diyor. Continue ye tıklayıp select Target'ı seçmeye çalıştığımda flashımı göremiyorum :(

UEFI ise ventoy kullan değil ise WoeUSB kullan ama ventoy kesin çözüm olur ayrıca bu tür konularda @Dengesiz Kokarca'yı etiketleyin o uzman bu tür konularda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı