Uçak kullanmanın araba Kullanmaktan daha kolay olması

Makaleler
24
Yer
İstanbul
20 yıllık Airbus A320/330 kaptanımın söylediği sözdür :) Bunu duyan minibüs, otobüs şoförlerinin duygularını hissedemiyorum :)

Biz de ona hiç uçak motoru söktün mü şeklinde karşılık veririz :) Gülerek gider.

@Jira ona çok basit geliyor olabilir bak. Adam gözü kapalı engine start yapabilir eminim ama genele vurmak için çok iddaalı bir laf bence:)
Biz de ona hiç uçak motoru söktün mü şeklinde karşılık veririz :) Gülerek gider.
Konuyu güncelledim :D Araba kullanmakta öyle değil mi? Acemilik olduğunda her şey zor gelir. 2 yıllık Airbus pilotu dalga mı geçiyorsun hocam diyebilir, kaptanımız da güler :)

Konuyu güncelledim :D Araba kullanmakta öyle değil mi? Acemilik olduğunda her şey zor gelir. 2 yıllık Airbus pilotu dalga mı geçiyorsun hocam diyebilir, kaptanımız da güler :)
Yani yalan yok benim yanımda dese döner bi' bakardım mesaiye alkollü mü geldi acaba diye🤣

Neyse karşılaşırsak bir daha bu konuyu açacağım, alkollü olma ihtimaline karşın :D Araya çat çat açtıkları birkaç Valve bakımı sokarım, belki fikri değişir :D
Yani alkol işini bir sor bence de. "Hocam yerden mi uçuyoruz bugün? " Dersin🤣 Tabii sen de ona bakımla ilgili sorsan belki o da bakakalır sana:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı