Uçak Mühendisliği İçin Notebook Tavsiyesi

Bütçe
12 bin TL
Evet maalesef çoğu markanın garantisi Türkiye'de geçerli değil. Amazona sorduğumda sıkıntı olursa kendilerine yollarsam yardımcı olacaklarını söylediler ama yurt dışına garantiye yollamak da uzun sürer.

Evet maalesef çoğu markanın garantisi Türkiye'de geçerli değil. Amazona sorduğumda sıkıntı olursa kendilerine yollarsam yardımcı olacaklarını söylediler ama yurt dışına garantiye yollamak da uzun sürer.
Hem gümrük giriş çıkışlarında da sorun olabilir. Haftalarca beklemeyi göze alamam.

Hem gümrük giriş çıkışlarında da sorun olabilir. Haftalarca beklemeyi göze alamam.

Vallahi garantiye işimiz düştü mü, ister yurt dışı ister yurt içi olsun her türlü işimiz yaş. 1 ay önce ölü pixel nedeniyle garantiye götürdüğüm televizyonu adam bunda bir şey yok diyerek almamakta ısrar etti. Ben de zorla aldırdım. Beni 1 ay bekletip televizyon sağlam diyerek hiçbir şey yapmadan geri teslim etti. Allah kimseyi garantiye düşürmesin :D

Vallahi garantiye işimiz düştü mü, ister yurt dışı ister yurt içi olsun her türlü işimiz yaş. 1 ay önce ölü pixel nedeniyle garantiye götürdüğüm televizyonu adam bunda bir şey yok diyerek almamakta ısrar etti. Ben de zorla aldırdım. Beni 1 ay bekletip televizyon sağlam diyerek hiçbir şey yapmadan geri teslim etti. Allah kimseyi garantiye düşürmesin :D
Maalesef haklısınız. Bol bol dua edeceğiz artık🙂
@SEMIKAANCAKIR

Şu ürüne de yorum yapabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu dedikleriniz mantıklı geliyor. Hangisini tavsiye edersiniz? İşlemcileri arasında çok fark yoksa Asus'u alıp ram eklemek daha makul değil mi?

Bu dedikleriniz mantıklı geliyor. Hangisini tavsiye edersiniz? İşlemcileri arasında çok fark yoksa ASUS'u alıp RAM eklemek daha makul değil mi?

İşlemci olarak HP daha iyi ancak bazı programlar AMD de sıkıntılı oluyor. Bunu araştırıp alın. Bir de ASUS'un şarjı 14 saate kadar gidiyormuş.

Ben mezuna kaldım, bilgisayar mühendisliği hedeflediğim için aynı zamanda bilgisayara ihtiyacım olduğu için bugün Macbook Pro M1 16GB sipariş ettim. İmkanın varsa Macbook almanı tavsiye ederim araştırmalarım sonucu en iyisi o gibi duruyor. Gaming laptop alacaksan pilin de önemli olduğunu hesaba katmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı