Uçakla bilgisayar getirme

Ferit 57

Decapat
Ben yakın zamanda Rusya'ya gideceğim. Yazın orada kalacağım ve gidince bir PC toplamak istiyorum ama geri dönünce onu kendimle getirmek istiyorum, her şeyi kendi kolilerine yerleştirsem (kasa, monitör) sadece ekran kartını söksem izin verirler mi, kırılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parça parça getirmek problem çıkartabilir. Kasayı bir çantaya sığdırabilirseniz o şekilde deneyin kişisel cihazınız olduğunu belirtirsiniz.

Ben yakın zamanda Rusya'ya gideceğim. Yazın orada kalacağım ve gidince bir PC toplamak istiyorum ama geri dönünce onu kendimle getirmek istiyorum, her şeyi kendi kolilerine yerleştirsem (kasa, monitör) sadece ekran kartını söksem izin verirler mi, kırılabilir mi?
Valiz gibi görünüm yapıp koyarsan sıkıntı olmaz ama HDD'ini kontrol edebilirler.

Mümkün olduğunca az kutu götürmeye bakın havaalanında şok olmayın :D.Onun dışında depolama birimlerine bir bakarlar ne var ne yok bunlarda diye.

Her şeyi kutulayıp götüreyim dersen bu sefer ekstra bagajdan dolayı para ödersin. Havayollarının da ekstra bagaj ücretleri baya yüksek. Büyük bir valize kasayı vemonitörü yerleştir, etrafını da elbiselerle koruma yap yumuşak kalcak şekilde taşıyabilirsin. Ekran kartını sökmen faydana olur. Onu da sar elbiselere al gel. Sığdıramadıklarını da sırt çantana alırsın olur biter.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı