F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Haziran 2022 #11 Rotring kalemlerin nesini seviyorlar anlamadım, bozulmaktan başka ne işe yarıyorlar acaba. En az 5 kere yeni Rotring almışımdır. Önerim herhangi bir Faber-Castell modeli olacaktır.
Rotring kalemlerin nesini seviyorlar anlamadım, bozulmaktan başka ne işe yarıyorlar acaba. En az 5 kere yeni Rotring almışımdır. Önerim herhangi bir Faber-Castell modeli olacaktır.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.550 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 2 Haziran 2022 #12 Çiçeksepetinden almayın muadil ürün olabiliyor.
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #13 F 16 Fighting Falcon dedi: Rotring kalemlerin nesini seviyorlar anlamadım, bozulmaktan başka ne işe yarıyorlar acaba. En az 5 kere yeni Rotring almışımdır. Önerim herhangi bir Faber-Castell modeli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben de nefret ediyorum Rotring'ten. Bir süre kullandıktan sonra içindeki uçları parça parça ediyor.
F 16 Fighting Falcon dedi: Rotring kalemlerin nesini seviyorlar anlamadım, bozulmaktan başka ne işe yarıyorlar acaba. En az 5 kere yeni Rotring almışımdır. Önerim herhangi bir Faber-Castell modeli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben de nefret ediyorum Rotring'ten. Bir süre kullandıktan sonra içindeki uçları parça parça ediyor.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #14 F 16 Fighting Falcon dedi: Rotring kalemlerin nesini seviyorlar anlamadım, bozulmaktan başka ne işe yarıyorlar acaba. En az 5 kere yeni Rotring almışımdır. Önerim herhangi bir Faber-Castell modeli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben sadece 1 kere bozmuştum. Ondan sonra Rapid modelini aldım bayağıdır kullanıyorum hiç sıkıntısını görmedim.
F 16 Fighting Falcon dedi: Rotring kalemlerin nesini seviyorlar anlamadım, bozulmaktan başka ne işe yarıyorlar acaba. En az 5 kere yeni Rotring almışımdır. Önerim herhangi bir Faber-Castell modeli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben sadece 1 kere bozmuştum. Ondan sonra Rapid modelini aldım bayağıdır kullanıyorum hiç sıkıntısını görmedim.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.976 Makaleler 18 Çözümler 460 Yer Valisiz Vilayet! 2 Haziran 2022 #15 Fatih737 dedi: Ben de nefret ediyorum Rotring'ten. Bir süre kullandıktan sonra içindeki uçları parça parça ediyor. Genişletmek için tıkla... 28 yıllık emektar hala çalışıyor. Rapido setinden çıkma çizim kalemiymiş. Eski kalitesinde değil artık Rotring, dediğiniz gibi sürekli bozuyor.
Fatih737 dedi: Ben de nefret ediyorum Rotring'ten. Bir süre kullandıktan sonra içindeki uçları parça parça ediyor. Genişletmek için tıkla... 28 yıllık emektar hala çalışıyor. Rapido setinden çıkma çizim kalemiymiş. Eski kalitesinde değil artık Rotring, dediğiniz gibi sürekli bozuyor.
gmaschine Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #16 Bende klasik rotringler 2 aya bir bozuluyordu. İyi bir kalem almak istedim bir seferlik para verip ve şu modeli 2 senedir kullanıyorum: rOtring 500 Mekanik Kurşun Kalem, 0,7 mm, Siyah : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye rOtring 500 Mekanik Kurşun Kalem, 0,7 mm, Siyah : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye www.amazon.com.tr En sevdiğim yanı parmağımda yara tarzı şey yapmıyor. Ayrıca 5-6 tane incelik/kalınlık modu var zevkinize göre ayarlıyorsunuz.
Bende klasik rotringler 2 aya bir bozuluyordu. İyi bir kalem almak istedim bir seferlik para verip ve şu modeli 2 senedir kullanıyorum: rOtring 500 Mekanik Kurşun Kalem, 0,7 mm, Siyah : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye rOtring 500 Mekanik Kurşun Kalem, 0,7 mm, Siyah : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye www.amazon.com.tr En sevdiğim yanı parmağımda yara tarzı şey yapmıyor. Ayrıca 5-6 tane incelik/kalınlık modu var zevkinize göre ayarlıyorsunuz.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Haziran 2022 #17 Fatih737 dedi: Ben de nefret ediyorum Rotring'ten. Bir süre kullandıktan sonra içindeki uçları parça parça ediyor. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en basit mekanizmasını nasıl bu kadar kötü yapmayı beceriyorlar anlamadım.
Fatih737 dedi: Ben de nefret ediyorum Rotring'ten. Bir süre kullandıktan sonra içindeki uçları parça parça ediyor. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en basit mekanizmasını nasıl bu kadar kötü yapmayı beceriyorlar anlamadım.
Hikaru Goatnamura Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #18 F 16 Fighting Falcon dedi: Dünyanın en basit mekanizmasını nasıl bu kadar kötü yapmayı beceriyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi 2-3 haftada bozuluyorlar.
F 16 Fighting Falcon dedi: Dünyanın en basit mekanizmasını nasıl bu kadar kötü yapmayı beceriyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi 2-3 haftada bozuluyorlar.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Haziran 2022 #19 KojiroHyuga04 dedi: 28 yıllık emektar hala çalışıyor. Rapido setinden çıkma çizim kalemiymiş. Eski kalitesinde değil artık Rotring, dediğiniz gibi sürekli bozuyor. Genişletmek için tıkla... Sizin kalem zamanında Almanya'da üretilen sağlam bir kalemdir kesin, şimdikiler Çin'de üretiliyor.
KojiroHyuga04 dedi: 28 yıllık emektar hala çalışıyor. Rapido setinden çıkma çizim kalemiymiş. Eski kalitesinde değil artık Rotring, dediğiniz gibi sürekli bozuyor. Genişletmek için tıkla... Sizin kalem zamanında Almanya'da üretilen sağlam bir kalemdir kesin, şimdikiler Çin'de üretiliyor.
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 2 Haziran 2022 #20 Faber Castell 5084231045 2010 Versatil Kalem 0.7 Mm Beyaz Faber Castell 5084231045 2010 Versatil Kalem 0.7 Mm Beyaz www.kirtasiyeci.com 5. sınıfta almıştım. Şu an 9A gidiyorum. Kalem taş gibiydi ancak 3 4 ay önce kaybettim. Kesinlikle öneririrm. Rotringlerden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Faber Castell 5084231045 2010 Versatil Kalem 0.7 Mm Beyaz Faber Castell 5084231045 2010 Versatil Kalem 0.7 Mm Beyaz www.kirtasiyeci.com 5. sınıfta almıştım. Şu an 9A gidiyorum. Kalem taş gibiydi ancak 3 4 ay önce kaybettim. Kesinlikle öneririrm. Rotringlerden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.