Ucuz 2. el PS5 ilanları gerçek mi?

Bu kadar ucuz olması normal değil, üstelik Türkiye garantili diyorsa hiç değil. Bazen yurt dışından getirip de ucuza satanlar oluyor ama bu anormal derecede ucuz. En sondaki 19 binlik ilan gerçek gibi.

Dolap üzerinden alırsan sıkıntı yok Param Güvende gibi alıcıyı koruyor. Ama kuvvet muhtemel IBAN'a para ister. İstmezse kargolarsada bir sıkıntısı falan vardır illiaki temiz olamaz bence.

2.el PS5 bakıyorum. Dolap'ta 1–3 ay arası kullanılmış PS5'ler gördüm. Fiyatları 9.850 ile 11.850 TL arası. Her birinin garantisi 21+ ay var. Bu fiyata sizce doğru mudur, yoksa dolandırıcı olma ihtimali var mı? Doğruysa almayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2499738

Eki Görüntüle 2499739

Instagram'da şu aralar çok karşıma çıkmaya başladı, 2 tane var farklı, birisi 13500 birisi 13750 TL, birisi çocuklar derslerini aksattığı için satıyorum diyor, diğeride depremde dükkana gelen zarar dolayısı ile fazlalık satıyorum diyor. Garip olan ise Param Güvende ile ödeyeceğim demesi, o şekilde nasıl dolandırabilir anlamadım. Bir de doktor koymuştu ilan ama o düpedüz dolandırıcıldı onu anladım :D

Sizden ıbana para isteyecek ya da iletişim numaranızı isteyip oradan size sahte bir sarı site linki atacak. Siz alınca profili gidecek ve geçmiş olsun. Kimse bu fiyatta satmaz. Bu arada attığınız ilanı sorgulayınca bu çıkıyor😃 direkt olarak dolandırıcılık. İlanı şikayet ederseniz sevinirim. Buna inanacak insanlar mevcut çünkü. Herkes bilinçli değil bu konuda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Screenshot_20250527_040139_Google.jpg

Son düzenleme:
2.el PS5 bakıyorum. Dolap'ta 1–3 ay arası kullanılmış PS5'ler gördüm. Fiyatları 9.850 ile 11.850 TL arası. Her birinin garantisi 21+ ay var. Bu fiyata sizce doğru mudur, yoksa dolandırıcı olma ihtimali var mı? Doğruysa almayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2499738

Eki Görüntüle 2499739

Dostum ucuz olan hiçbir şeyden hayır gelmez 21+ay garantisi olup 2 kollu cihazı 11 bine verme ihtimalleri yok.

Hocam denklem çok basit. Ya Param Güvende ile satabilirim diyip sizlere sahte link gönderip kredi kartı bilgilerinizi alacak ya da havale ile ibana gönderim diyip elden teslim gibi vaatlerde bulunacaklar. Bedava peynir sadece fare kapanında oluyor, bu da o peynirin bedavadan biraz daha pahalısı. Tek kollu versiyonları şanslıysanız 15 binden başlar, genelde piyasası 16-17'dir.

1 tanesine like attım diye keşfetim PS5 reklamlarıyla doldu ben de hepsiyle eğleniyom :D hepsi dolandırıcı kimse bu kadar ucuza satacağı şeyi reklama vermez sahibindene koysa 10 dakika da satılır. Hadi inandırıcı bir fiyat olsun 15-20k diyelim onu da ilk olarak reklam vermez. Arkadaş bir de hepsinin kocası mı asker polis olur ya gelip alalım diyorum evde tekim yarın kocam kargoya versin diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı