Ucuz Alan Adı Bulma

Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz üzere alan adı alacağım. Şu alan adımı namecheap üzerinden sattım. 4 Dolarım var bununla indirim vesaire veya kupon ile ucuza domain alabileceğim bir yer var mıdır? Skrill hesabıma attığım için diğer kartımdan alamıyorum. Mümkün ise .com olsun. Olmazsa .tech düşünüyorum. Hostingden yana sıkıntım yok. Resellerım var.

Godaddy üzerinden 1€ karşılığında com domain kaydedebilirsiniz. İlk yıl 1€ fakat yenileme zamanı geldiğinde fahiş fiyat ile karşılaşacaksınız. Çözümü basit, alan adı süresinin bitimine 1 ay kala başka bir firmaya transfer edip yüksek fiyat ödemekten kurtulabilirsiniz.
İsterseniz neredeyse tüm alan adlarının en düşük fiyatlarını listeleyen Compare Prices of All Top-Level Domains | TLD List bu siteye göz atabilirsiniz.

Godaddy üzerinden 1€ karşılığında com domain kaydedebilirsiniz. İlk yıl 1€ fakat yenileme zamanı geldiğinde fahiş fiyat ile karşılaşacaksınız. Çözümü basit, alan adı süresinin bitimine 1 ay kala başka bir firmaya transfer edip yüksek fiyat ödemekten kurtulabilirsiniz.
İsterseniz neredeyse tüm alan adlarının en düşük fiyatlarını listeleyen Compare Prices of All Top-Level Domains | TLD List bu siteye göz atabilirsiniz.
Hocam Godaddy .com alan adına hosting almazsanız 75 lira çekiyor. Çoğunluk yurt dışı siteler 6-7 dolar çekiyor. Vergi dahil bir de yani. Ben indirimleri aramaya çalışıyorum.
Hostinger.web.tr'den 6 TL'ye satın aldım. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı