Ucuz analog fotoğraf makinesi önerisi

Cristo20

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2021
Mesajlar
1.062
Çözümler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kardeşim fotoğrafçılık okuyor. Öğretmeni analog lensi ayarlanabilen bir şey alsanız yeterli, 300-400 liraya bile bulunuyor demiş. Önerisi olan var mı ne alabiliriz?
 
Selamlar, o fiyat bandında ilk olarak Zenit markasını öneririm. Vivitar , Praktica gibi markalar da olabilir. Full analog ayarlanabilen bir makine olabilirse çok daha fazla işine yarar.
 
Selamlar, o fiyat bandında ilk olarak zenit markasını öneririm. Vivitar, praktica gibi markalar da olabilir. Full analog ayarlanabilen bir makine olabilirse çok daha fazla işine yarar.

Çok teşekkürler hocam yakında 750'ye bir praktica bulduk incelicez bir de bunların 36'lık filmleri 150 liramı hep çok pahalı değil mi?
 
Rica ederim. Maalesef fiyatları çok arttı, talep olmadığı için, hem çok az markanın filmi satılıyor artık hem de zor bunuyor. Ama 80-100 tl'ye bulabilirsiniz sanıyorum. İnternetten fotoğraf mağazalarına bakabilirsiniz, trendol, hepsiburada gibi yerlerde genelde daha pahalı, ya da bulunduğunuz yerde fotoğrafçı varsa daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
 
Çok teşekkürler hocam yakında 750'ye bir praktica bulduk incelicez bir de bunların 36'lık filmleri 150 liramı hep çok pahalı değil mi?
Eskiden 24TL'ye alınıyordu. Eskiden kastım da 2 yıl olmamıştır. Ne yazık ki dolar üzerinden geliyorlar ve genel olarak Dünya çapımda film fiyatları sürekli artıyor. Ucuza bulursanız toptan alıp soğuk bir yerde saklamanızı tavsiye ederim gerçi çok uzun süredir ben kendim bulamıyorum :/
 
Eskiden 24TL'ye alınıyordu. Eskiden kastım da 2 yıl olmamıştır. Ne yazık ki dolar üzerinden geliyorlar ve genel olarak dünya çapımda film fiyatları sürekli artıyor. Ucuza bulursanız toptan alıp soğuk bir yerde saklamanızı tavsiye ederim gerçi çok uzun süredir ben kendim bulamıyorum :/

Vallahi öyleymiş ben bu postu açtıktan sonra kardeşim bir fotoğraf makinesi bulup aldı ertesi gün film almış dün konuştum kaç tane fotoğraf çektin diye hiç dedi hoca şunu çekin diyene kadar çekmem filmler aşırı pahalı diyor. Kardeşim diye değil de ekonomi bu halde diye çok üzüldüm bir öğrenci aldığı şeyi deneyemiyor bile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı