Kafanızda Xoami, Huawei, Oppo, Realme vs. var. Bu telefonları aldığınız anda selanız okunur.
Redmi Note 7 kullanıyorum. 2.5 sene oldu,
POCO alsak bak en iyisi diyorsun dediniz. Hayır, onda bile saçmalamalar oluyor.
Nolur şu Apple para israfıdır diyen insanlardan olmayın. Emin olun asıl onlar oksijen israfı.
Neye dayanarak bunu söylüyorsun en ufak bir fikrim yok. 2018 yılında çıkmış giriş seviyesi olan P20 Lite'ımda hiçbir stabilite problemi yok. 2013 yılında çıkmış amiral gemisi olan LG G2 ise LineageOS 18.1(Android 11) ile stabil bir şekilde çalışıyor. Üretici arayüzü kaynaklı yaşadığınız stabilite problemlerinin Android'le bir alakası yok.Kesinlikle katılıyorum, stabil bir telefon isteyen daima iOS cihaz alacaktır. Redmi Note 8 kullanmıış biri olarak belirtiyorum ki konunun altına imzamı atarım, ayrıca amiral gemileri için de durum aynı diye düşünüyorum. Örneğin, 2018'de çıkan Android amiral gemisi şu an iPhone 7 kadar stabil
Bu benim düşüncem, ben amiral gemisinden tutta giriş ve orta segmente kadar Android'de 50 tane telefon kullandım bunlara dayanarak söylüyorum. Ortada 2016 yılında çıkan iOS cihazın stabilite gerçeği var, tartışmaya lüzum yok.Neye dayanarak bunu söylüyorsun en ufak bir fikrim yok. 2018 yılında çıkmış giriş seviyesi olan P20 Lite'ımda hiçbir stabilite problemi yok. 2013 yılında çıkmış amiral gemisi olan LG G2 ise LineageOS 18.1(Android 11) ile stabil bir şekilde çalışıyor. Üretici arayüzü kaynaklı yaşadığınız stabilite problemlerinin Android'le bir alakası yok.
Dostum benim isteğim yazılımcıların dertlerini çözmek mi yoksa kullanışlı uygulama kullanmak mı? Ek prosesler olması her zaman iyidir. GLP, GMP süreçlerinin tutarlı olduğunu gösterir, bizim alanda adı bu en azındanFotoğrafı yine telefonundan mı paylaşıyorsun bilgisayarından mı? Önemli olan o. Bilgisayardan paylaşınca sorun olmuyor zaten.
X86 bilgisayarlarda da oynayabiliyor musun oyununu? Android oyunlarını zaten bilgisayarda oynayabiliyorsun, bu bir ekosistem özelliği değil. Windows tarafında emülatörler ve Windows Subsystem for Android; GNU/Linux tarafında ise container mantığında çalışan Waydroid var. Waydroid bir nevi native oluyor.
Wine konuyla çok alakasız. Electron, Flutter, React tarzı platformlar konumuz şu an. Uygulama konusunda ise kendin zaten Apple'ın geliştiriciler için baş ağrısı olduğunu ve uygulamaların eski iOS sürümlerine destek veremeyecek duruma geldiğini söylemişsin ne diyebilirim ki.
Tabi hemen alsın. Parası olmasa neden daha iyi bir marka almasın? Önüne gelene iPhone alabilirsin demek ne kadar mantıklı bilemedim bunlar 5000 TL gibi fiyatlardan satılmıyor.İphone alabilirsin.