Herkes sizin gibi custom rom indirmek zorunda değil. Bana güncelleme gelecek, ben kuracağım. Yok kernelmiş yok, TWRP'miş, uğraşmak istemiyorum. iPhone 7 rakibi olması için onun gibi güncelleme alması ve değerini koruması gerekir. "Ben kullanıyorum işte" demekle olmaz. E250 kullanan var hala görüyorum, ancak kullanan kişi "Benim elimdeki cihaz iPhone 13 kapasitesinde çünkü kullanabiliyorum" demiyor.Zamanında 1500 TL'ye aldığınız telefondan fiyatı 4 katı olan telefon işlevini görmesini istiyorsunuz. Bir kez üst seviye Android kullansaydınız bu konunun ne kadar saçma olduğunu görürdünüz zaten. Bomboş bi yazı.
6. yaşına girmiş bir Xiaomi Mi5 kullanıyorum. Kendi derlediğim AOSP romu ile birlikte hâlâ günü kurtarıyor bozulana kadar da kullanmaya devam ederim. iPhone 7'nin rakibi bir cihaz. Bugün iPhone 7 ne kadar kullanılabilirse benim cihazım da o kadar kullanılabilir. Apple alın uzun ömürlü olsun gibi bir argüman yok.
iPhone 7'nin rakibi bir cihaz. Bugün iPhone 7 ne kadar kullanılabilirse benim cihazım da o kadar kullanılabilir
iPhone 7 buna rakip diyorsun ama adamların 2016'dan beri yayınladığı stok işletim sistemiyle stabil kalmaya devam ediyor sen ise ROM işleriyle uğraşmadan telefonu ayakta tutamıyorsun. Android iyi hoş da eksikleri olduğu kadar artısı da var.Android kullansaydınız bu konunun ne kadar saçma olduğunu görürdünüz zaten. Bomboş bi yazı.
Aslında öyle bir argüman var kullanıcıların ta kendisi.Apple alın uzun ömürlü olsun gibi bir argüman yok.
Herkes sizin gibi Custom ROM indirmek zorunda değil. Bana güncelleme gelecek, ben kuracağım. Yok kernelmiş yok, TWRP'miş, uğraşmak istemiyorum. iPhone 7 rakibi olması için onun gibi güncelleme alması ve değerini koruması gerekir. "Ben kullanıyorum işte" demekle olmaz. E250 kullanan var hala görüyorum, ancak kullanan kişi "Benim elimdeki cihaz iPhone 13 kapasitesinde çünkü kullanabiliyorum" demiyor.
Mantığı doğru kurmak lazım. Herkes uğraşmak zorunda değil.
iPhone 7 buna rakip diyorsun ama adamların 2016'dan beri yayınladığı stok işletim sistemiyle stabil kalmaya devam ediyor sen ise ROM işleriyle uğraşmadan telefonu ayakta tutamıyorsun. Android iyi hoş da eksikleri olduğu kadar artısı da var.
Bilader sen de fanboyluk yaptığının farkında mısın? Kullanıcıları argüman olarak sunmak ağır fanboyluktur.iPhone 7 buna rakip diyorsun ama adamların 2016'dan beri yayınladığı stok işletim sistemiyle stabil kalmaya devam ediyor sen ise ROM işleriyle uğraşmadan telefonu ayakta tutamıyorsun. Android iyi hoş da eksikleri olduğu kadar artısı da var.
Aslında öyle bir argüman var kullanıcıların ta kendisi.
-----
Normalde bu konuyu nötr olarak açmıştım ama 24 sayfadan sonra gerçekten IOS tabanlı telefonların daha iyi olduğuna bir kez daha anladım. Gel gör ki şu forumda bir şeyi eleştirip eksikleriyle anlatınca zıt markanın fan boyu tarafına düşüyorsunuz.
Birileri bu arkadaşa "son çıkmış" Huawei mate 40 pro ile iPhone 13 pro Max in neredeyse aynı fiyat olduğunu söyleyebilir mi.Android veya ios tercih meselesi bence hatta p30 pro bile şuan iPhone 13 veya 12 ile aynı fiyat olmasa da o telefonlardan çok daha iyi olduğunu iki telefonu da kullanan kişi anlayabilir.Kronik problem dolu eski iPhone modellerine(ips ekranlı ip11 10k) 7-8k vermek yerine tr şartlarında temiz amiral gemisi android bir telefon sizi en az 3 4 yıl boyunca götürebilir.Şu forumda Android kullanan herkese bir adet son çıkmış android telefon markalarının hepsini denetseler ve birde İphone 13 pro max denetseler, cevabın çok bariz İphone olduğunu söylerler, insanlar ulaşamadığı şey için nankörlük yapıyorlar şahsi düşüncem.
Ortalama Apple fanboylarının yaptığı maks karşılaştırma