Ucuz bilgisayar bileşeni nereden alınabilir?

fbhalodayi

Centipat
Daha fazla  
Sistem toplamayı düşünüyorum fakat parçalar her sitede farklı. En ucuz ve güvenilir yerden almak istiyorum. Zaman sıkıntım yok, kargoyu bekleyebilirim yeter ki ucuz olsun. Hangi siteden bulabilirim? En uygun Nanokatalog'da buldum, sizler ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır almak istiyorsan biraz arayış içine girmek zorundasın. İndirim günlerini falan takip et. Onun dışında 2. el almak istersen sahibinden, Letgo tarzı yerlere de bakabilirsin. Sıfır ayarında veya az kullanılmış parçalar da satıyorlar. Tabi ki güvenilir bulmak lazım.

Her parçayı en ucuz olduğu siteden almak en güzelidir bana göre. Yine de tek bir siteden toplayacak olsam Sineri'yi tercih ederdim muhtemelen. Nanokatalog da iyidir fakat parçaların elinize geçmesi 20 günü bulabilir.

Peki bu kdv indirimi ne kadar fark ettiryor ve bunların steam yaz indirimi gibi çok müthiş indirim yaptığı özel zamanlar var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı