Linux Kaymak
Kilopat
Hocam Oyun için mi arıyorsunuz yoksa ofis veya bilgisayarla ilgileniyorsanız NoteBook öneririm.
Hocam oyun için mi arıyorsunuz yoksa ofis veya bilgisayarla ilgileniyorsanız notebook öneririm.
Bütçeniz kaç lira ona göre bir notebook söyleyebilirim.
10 Nisanda tam tamına 16.000 olacak hocam ama hepsini Notebook'a vermek yerine 13-14'e notebook alıp bir de 24 inç ekran düşünüyordum siz ne dersiniz?
Hocam bunları öneririm ofis için.Hp 27K40Ea Amd Ryzen 5 3500U 15,6 Fhd 8Gb Ram 256Gb Paylaşımlı Vega8 Ekran Kartı, Free Dos Notebook : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Hp 27K40Ea Amd Ryzen 5 3500U 15,6 Fhd 8Gb Ram 256Gb Paylaşımlı Vega8 Ekran Kartı, Free Dos Notebook : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.google.com
Yani Hocam VatanBilgisyara vb. o yerlere gidip oralardan bakabilirsiniz veya İnternet sitelerindenHocam bu işlemci ile hiçbir iş yapamam ki performans konusunda yerlerde.
10 Nisanda tam tamına 16.000 olacak hocam ama hepsini Notebook'a vermek yerine 13-14'e notebook alıp bir de 24 inç ekran düşünüyordum siz ne dersiniz?
Oyun çok önemli değilse benim sana tavsiyem kesinlikle 16 GB MacBook Air olur. İleride de bir ekran çekersin yanına. Üretkenliğini büyük ölçüde artıracaktır.
Çok teşekkür ederim hocam tamamdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.