Ucuz ChatGPT üyelik satın alma

The_Gandalf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır kendi ChatGPT hesabımı plus/business üyelik olarak kullanıyorum. Çok sık ChatGPT kullanıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Bu üyelik de artık Netflix, YouTube Premium gibi hayatımıza gireceği kesin gibi artık. Hemen hemen herkes kullanıyor artık yapay zekayı.
Ücretsiz sürümde çok kısıtlama mevcut: Ücretli sürüm ile farkları nedir dersek:
ChatGPT ücretsiz sürüm kısıtlamaları: GPT 5.0 kullanım limiti mevuct (belli bir mesajdan sonra limite takılıyor kullanamıyorsunuz), video oluşturma yok, sesli konuşma ve komut yok (tatilde çok işime yaradı bu özellik, bilmediğiniz yerlerde kamerayı açıp canlı olarak burası nedir, tarihini anlat deyip anlatıyor anlık olarak. Çok defa kullandım bunu.), yeni çıkan Codex AI yok (yazılımcılar için süper bir şey deneyin kesinlikle),

ChatGPT Plus+business avantajları: Yukarıdaki özelliklere ek olarak: Sınırsız resim ve video oluşturma, sınırsız GPT-5 mesajları, ChatGPT özel araçları (sora ile video oluşturma, Codex AI vb.) Tüm özellikleri kullanma ve GPT-5 Pro özelliği (en yeni çıkan araştırma düzeyinde yapay zeka).

Şu anda resmi ChatGPT Plus üyelik 20$, business üyelik 30$. Biz nasıl ucuza kendi hesabımızı Plus üyelik yapacağımıza gelelim. Üyeliği SağlamLisans sitesinden aldım. (forumda lisans konusunda çok tavsiye edilen bir sitedir, güvenilirdir.) Fiyatı an itibarıyla 249,90 TL yaklaşık 6$ denk geliyor.

Satın alırken kullandığınız email adresinize resmi ChatGPT sitesinde üyelik daveti geliyor. Oradan tıklayıp kendi ChatGPT hesabınıza giriyorsunuz ve hesabınız Plus + business (business, Plus'ın bir üst üyeliği. Daha fazla özellik ve limitleri mevcut) hesabına geçmiş oluyor.

1 haftadır kullanıyorum, fiyat olarak da çok indirimli tavsiye edilir. Güzel tarafı ortak hesap vs. değil, farklı siteden de giriş yapılmıyor. Resmi ChatGPT sitesinden giriş yapılıyor. Sadece size ait, kendi ChatGPT mail hesabınıza üyelik tanımlanıyor, ve tek siz kullanıyorsunuz o yönüyle gayet iyi. Umarım uzun süre bu fiyat ile devam eder, kullanırız.

Paylaşımlı business hesap. Paylaşımlı Steam hesabı gibi 😄
Üyeliği yenilediğinizde önceki dönemin çalışma alanı mesajları gidiyormuş, bilginize.

ChatGPT resmi üyeliğinde business üyeliği o şekilde çalışıyor zaten. Ekip lisansı olarak geçiyor bu yüzden ucuz büyük ihtimal ile ama bizim için önemli olan kendi hesabımızın özel lisansı olması ve sadece bizim kullanabiliyor olmamız. Bu fiyat ile çok iyi bence.

GPT5 Pro ve GPT5-Codex modelleri var mı?

Evet var hocam tüm yeni özellikleri açık.

Paylaşımlı business hesap. Paylaşımlı Steam hesabı gibi 😄
Üyeliği yenilediğinizde önceki dönemin çalışma alanı mesajları gidiyormuş, bilginize.
Öyle olmasa o fiyattan veremezler zaten. Kim bu herifler Sam Altman'ın kankası mı? Bir lisans ucuzsa her zaman bir bit yeniği vardır arkadaşlar. Kötü bir şey olmak zorunda değil. Genelde de böyle paylaşımlı hesap falan oluyor bu tarz ucuz lisanslar. İşinizi görüyorsa bence bir sıkıntı yok alınır tabii ki.

Öyle olmasa o fiyattan veremezler zaten. Kim bu herifler sam Altman'ın kankası mı? Bir lisans ucuzsa her zaman bir bit yeniği vardır arkadaşlar. Kötü bir şey olmak zorunda değil. Genelde de böyle paylaşımlı hesap falan oluyor bu tarz ucuz lisanslar. İşinizi görüyorsa bence bir sıkıntı yok alınır tabii ki.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Zaten paylaşımlı/ortak hesap gibi bir şey olsaydı paylaşmazdım. Kişinin kendi özel mail adresine üyelik tanımlanması güzel olan tarafı. Fiyat da uygun olunca değerlendirilebilir.

Eğer kendi sattığı plus ile aynı özelliklere sahipse iyi fiyat aslında. GPT'de tek dezavantaj fotoğraf kısıtlaması olması bence. Onun dışında soracağım bir soru varsa soruyorum cevaplıyor. Mesaj kısıtlaması hemen bitmiyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı