Ucuz domain ve hosting tavsiyesi

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Katılım
14 Haziran 2019
Mesajlar
12.093
Makaleler
4
Çözümler
68
Türk firma çok ucuz bir fiyata bu hizmeti görüyordu fakat adını unuttum. İlk defa bu işe gireceğim en ucuzundan domain ve hosting önerir misiniz? Mümkünse 1 yıllık olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Natro, Turhost, GoDaddy bunalr güvenilirdir, alabilirsiniz.
Üçü de birbirinden dolandırıcı benim gözümde.

Fiyat politikaları ciddi anlamda rezalet.

Eğer domain alacaksan Google Domains – Register Your Domain Name – Google Domains tek tercihin olmalı. Türkiyeye özel fiyatlandırması var 75 TL olarak. Ayrıca bu fiyat sabit, diğer yıllarda fiyat değişikliği olmuyor. GoDaddy zamanında .com domain için ilk yılını 5$ diğer yıllarda 12$ civarı istiyordu.

Domainimin 3. yılını yenilemek için Natro'nun sitesine girdim 18$ fatura oluşturulmuş.
Arkadaşım .com için 280 TL çok değil mi? Tertemiz Google Domains'e transferimi gerçekleştirdim transfer + 1 yıllık uzatma işlemini 75 TL'ye tamamladım, memnunum.

Hosting olarak https://www.veridyen.com/ öneririm. Zamanında çok kullandım beni hiç üzmedi ancak artık sunucum olduğu için güncel durumunu bilmiyorum.
Veridyen'in üzmeyeceğine kesin gözüyle bakıyorum diyebilirim 🙂
 
İsimtescil öneririm, GoDaddy'den almanı pek tavsiye etmem ilk sene ucuzdan veriyor sonraki senelerde yenileme için 2-3 katı fiyat çıkarıyor genelde.
 
Ucuz domain için, Alan adı fiyatları adresine bakınız.
Sitede ıcann akredite Türkiyeli alan adı satıcıları ve trabıs onaylı kayıt operatörlerinin.
Kayıt ücretleri kıyaslanmaktadır.

Hosting arayınışda http://hostinginfo.com.tr/ sitesi faydalı olabilir, sitede Türkiye'deki 500 den fazla hosting firması hakkında bilgiler bulunmakta.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı