Ucuz F/P mouse pad önerisi

Porge ve Klasse Pro Speed yuzeye sahip hocam. Klasse RGB hibrit diye biliyorum.
o yazıyor mu biyerde yoksa siz önceden edindiğiniz bilgilere göre mi yardımcı oluyorsunuz

hoca
Porge ve Klasse Pro Speed yuzeye sahip hocam. Klasse RGB hibrit diye biliyorum.
hocam xrades nasıl bi marka

o yazıyor mu biyerde yoksa siz önceden edindiğiniz bilgilere göre mi yardımcı oluyorsunuz

hoca

hocam xrades nasıl bi marka
bunlarda var 80x30

Soru cevap kisimlarinda yazmislardi hocam ordan biliyorum. Xrades hakkinda hicbir bilgim yok.
hm tamam saol 70x30 tercih edeceğim xradese kötü diyende var porge ile xrades aynı diyende klasse bi tık kaliteli diyende iyice bi bakıp alayım saol

Soru cevap kisimlarinda yazmislardi hocam ordan biliyorum. Xrades hakkinda hicbir bilgim yok.
hocam sizin attıgınız speed mi sanırım speed pek önerilmedi hybrid al deniyor hybrid nasıl bulabilirim

Son düzenleme:
hm tamam saol 70x30 tercih edeceğim xradese kötü diyende var porge ile xrades aynı diyende klasse bi tık kaliteli diyende iyice bi bakıp alayım saol

hocam sizin attıgınız speed mi sanırım speed pek önerilmedi hybrid al deniyor hybrid nasıl bulabilirim

Alın gecin attigimi. Klasse ile Porge F/P olarak bu isin en iyileri.

Hybrid olarak 48×48 gibi secenekler var hocam. %100 speed veya %100 control olarakta dedigim boyutta var.
Yukarıda örnek olarak attıgınız speed % kaç nerden öğrenebiliriz 70x30 alacağım her ne olursa olsun onda kesin kararım

Hybrid olarak 48×48 gibi secenekler var hocam. %100 speed veya %100 control olarakta dedigim boyutta var.
hocam siparişi verecekken satıcı yorumlarını gördüm ve iç acıcı değil baska bir satıcı bulamaz mıyız ?

trendyolda buldum bir yorum var ama orda porge puanı daha yüksek sipariş versem sıkıntı cıkar mı sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı