Ucuz gamepad alınır mı?

Trendyol da satılan 120, 130 TL'lik gamepadler alınır mı? Bütçem çok yok ve PSP emülatorü için kullanacağım.

Ürün linki alabilir miyim?
Pek tavsiye etmem açıkçası ama 1-2 fena olmayan model var o fiyata.

Bence alınmaz. Ucuz modellerden aldığın zevk de az olur(tuş çalışmaz geç gelir). Logitech pahalı ama en iyi tercih bence.

Tuş geç gelme olayı kablosuzlarda oluyor. Kablolular da gecikmeye hiç rastlamadım ben.

Dostum her türlü gamepadi kullanan biri olarak parana kayacaksın yoksa senede bir değiştirmek zorunda kalırsın.
Hocam öyle ciddi bir şeyler oynamıcam. Emulatör için istiyorum. Bana 1 1.5 sene dayansa yeter.

Dediğin fiyatlara hiç keyif almazsın klavyeden farklı bir oynanış sunmaz. O tarz ucuz gamepad'lerde kademeli geçiş yoktur ya %100 sağa çevirirsin ya da çevirmezsin gibi düşün dediğim gibi klavyeden farkı olmaz o yüzden.

Trendyol da satılan 120, 130 TL'lik gamepadler alınır mı? Bütçem çok yok ve PSP emülatorü için kullanacağım.

Ben bir tane ucuz söylemiştim. Kokusu berbattı. Hemen çöpe attım. Kimyasal kokusu eti puf gibi kokuyordu:) bence 200'den aşağı alınmaz.(sonra pahalı aldım ve farkı bayağı gördüm)

Dediğin fiyatlara hiç keyif almazsın klavyeden farklı bir oynanış sunmaz. O tarz ucuz gamepad'lerde kademeli geçiş yoktur ya %100 sağa çevirirsin ya da çevirmezsin gibi düşün dediğim gibi klavyeden farkı olmaz o yüzden.
Philips in bir gamepad i var alınır mı ?
Ben bir tane ucuz söylemiştim. Kokusu berbattı. Hemen çöpe attım. Kimyasal kokusu eti puf gibi kokuyordu:) bence 200'den aşağı alınmaz.(sonra pahalı aldım ve farkı bayağı gördüm)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı