A Casual Man
Picopat
Trendyol da satılan 120, 130 TL'lik gamepadler alınır mı? Bütçem çok yok ve PSP emülatorü için kullanacağım.
Trendyol da satılan 120, 130 TL'lik gamepadler alınır mı? Bütçem çok yok ve PSP emülatorü için kullanacağım.
Bence alınmaz. Ucuz modellerden aldığın zevk de az olur(tuş çalışmaz geç gelir). Logitech pahalı ama en iyi tercih bence.
Hocam öyle ciddi bir şeyler oynamıcam. Emulatör için istiyorum. Bana 1 1.5 sene dayansa yeter.Dostum her türlü gamepadi kullanan biri olarak parana kayacaksın yoksa senede bir değiştirmek zorunda kalırsın.
Philips in bir gamepad i var alınır mı ?Dediğin fiyatlara hiç keyif almazsın klavyeden farklı bir oynanış sunmaz. O tarz ucuz gamepad'lerde kademeli geçiş yoktur ya %100 sağa çevirirsin ya da çevirmezsin gibi düşün dediğim gibi klavyeden farkı olmaz o yüzden.
Ben bir tane ucuz söylemiştim. Kokusu berbattı. Hemen çöpe attım. Kimyasal kokusu eti puf gibi kokuyordubence 200'den aşağı alınmaz.(sonra pahalı aldım ve farkı bayağı gördüm)
Ürün alınır mı diye sorarken link atman en sağlıklısı olur. Bence alınabilecek en düşük gamepad F310 olmalı.Philips in bir gamepad i var alınır mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.