Ucuz Games Güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam bir yazın öyle bakalım, işte diyorum varsa belge kanıt, kanıtlayın, eğer ki yoksa boşuna iftira atmayın diyorum, belki 10. ya söylüyorum ama ürünler özel tedarikçilerden toplu olarak alınıyor. İletişim Bilgisi Olarak Ne İstersiniz ? Ev adresi, tc kimlik no, telefon no? Canlı destek, instagram, facebook, ve kimsenin kullanmadığı discord sistemimiz bile bulunmakta.

Dostum inşallah üstteki yazıları da okumuşsundur, hesaplarımızın çoğunda bilgiler değişiyor, ve ömür boyu garantili hesaplar, tekrardan söylüyorum, zaten o parayı biriktirip alacak insanlar insanlar bu konulara zaten bakmaz, bizim amacımız, oyuna o kadar vermek istemeyen veya durumu o kadar vermeye yetmeyen arkadaşlarımıza yardımcı olmak.

Bu kadar iftirayı yiyorsunuz ama kendinizi kanıtlamaktan acizsiniz. Şirketiniz belli bile değil. Hesap satın alınca fatura veriyor musunuz merak ediyorum ?

Evet tek amaçları parası az olan kardeşlerimize yardım edip sevap kazanmak 😂

Bu kadar iftirayı yiyorsunuz ama kendinizi kanıtlamaktan acizsiniz. Şirketiniz belli bile değil. Hesap satın alınca fatura veriyor musunuz merak ediyorum ?

Evet tek amaçları parası az olan kardeşlerimize yardım edip sevap kazanmak 😂
Başka birşey yazmıyorum. Hayır yani neyi kanıtlamamı bekliyorsunuz ? Belki de bunu küçük görmekten dolayı böylesiniz.

@ucuzgames Ustam anlamazlar seni. Ne kadar kanıtlamaya çalışsan'da boş maalesef. Çünkü artık düşünceleri kalıplaşmış.

Evet o kadar kanıtlamaya çalışıyorlar ki tek kanıtları vallahi çalıntı değil bize inanın 😂

Muhtemelen iletişim kurdukları çoğunluğu çocuk olarak düşündükleri için kolayca kandırabileceklerini sanıyorlar.

Kusura bakmayın körü körüne inanmadığımız için özür dileriz.

@ucuzgames Ustam anlamazlar seni. Ne kadar kanıtlamaya çalışsan'da boş maalesef. Çünkü artık düşünceleri kalıplaşmış.
Tam olarak bunu söylüyorum. 'Kalıplaşmış'
Evet o kadar kanıtlamaya çalışıyorlar ki tek kanıtları vallahi çalıntı değil bize inanın 😂

Muhtemelen iletişim kurdukları çoğunluğu çocuk olarak düşündükleri için kolayca kandırabileceklerini sanıyorlar.

Sıkıntı yok dediğiniz gibi çalıntı yazmamı mı bekliyorsunuz demiştiniz. Beklemiyorum zaten farklı bir yanıt alamadığım için benim açımdan gayet açık ve net.
Tamam dostum siz o şekilde inanın, alışverişinizi istediğiniz yerde yapın, körü körüne inanmayın, kafanız nasıl istiyorsa o şekilde yapın. İyi Günler, kendinize iyi bakın.

Dostum biz, siparişi alıp, verip engelleyen sayfalardan değiliz, müşteriler istediği gibi gmail, instagram, discord vs yerlerden ulaşabiliyor. Bizden 25-35 yaşlarında ürün alan birçok arkadaşımız da var. İşte zaten o çocukları küçümsediğiniz için düşünceleriniz de bu şekilde. Siz de çocuk oldunuz. Biz de çocukken yapmaya başladık bu işe. Yaptığımız işin de kötü bir yanı yok. Kim kimi kandırıyor ?

oyunbutik.com
ucuzoyun.com
oyunbutik.net
oyunart.com
Tüm bu sitelerin birbiri ile ilişkili olduğu gayet net bir şekilde ortada. Daha fazlası var mı bilemiyorum. Bu sitelerin hiç birinde kullanıcı sözleşmesi bulunmamakta. İnternet alışverişlerinin olmazsa olmazı sözleşme bulunmamakta ve satın alımlarda itemci.com gibi bir nevi aracı şirket ile ödeme almakta. oyunbutik.com adresine girdiğinizde ücretsiz web sitesi sunan bir firmanın reklamı bulunmakta biraz kurcaladığınızda aynı tasarımı yapabilmek çok da zor değil. Kendisi büyük ihtimalle hesap çalmıyor "özel tedarikçiler" onun yerine hallediyor gibi. "Özel tedarikçilerin" kullandığı yöntem ise büyük ihtimal ile buradaki yöntem. Bu yöntem ile kişinin sadece hesabı ile kalınmayabilir e-posta hesabıda alınabilir. Kazandığınız paranın en azından vergisinin ödendiğine dair bir belge açıklayın zira vergi ödediğinizi bile düşünmüyorum.

oyunbutik.com
ucuzoyun.com
oyunbutik.net
oyunart.com
Tüm bu sitelerin birbiri ile ilişkili olduğu gayet net bir şekilde ortada. Daha fazlası var mı bilemiyorum. Bu sitelerin hiç birinde kullanıcı sözleşmesi bulunmamakta. İnternet alışverişlerinin olmazsa olmazı sözleşme bulunmamakta ve satın alımlarda itemci.com gibi bir nevi aracı şirket ile ödeme almakta. oyunbutik.com adresine girdiğinizde ücretsiz web sitesi sunan bir firmanın reklamı bulunmakta biraz kurcaladığınızda aynı tasarımı yapabilmek çok da zor değil. Kendisi büyük ihtimalle hesap çalmıyor "özel tedarikçiler" onun yerine hallediyor gibi. "Özel tedarikçilerin" kullandığı yöntem ise büyük ihtimal ile buradaki yöntem. Bu yöntem ile kişinin sadece hesabı ile kalınmayabilir e-posta hesabıda alınabilir. Kazandığınız paranın en azından vergisinin ödendiğine dair bir belge açıklayın zira vergi ödediğinizi bile düşünmüyorum.
oyunart sadece destek olduğumuz site, satış konusunda ortakligimiz vs bulunmuyor. OyunButik siteleri eski sitelerimiz hosting firmalarıyla olan sıkıntılardan dolayı Ucuzgames e geçtik Ucuzoyun vs bilmiyorum zaten Google de Ucuz Oyun yazarsanız tonlarca sayfa çıkıyor hepsi bizim Olcak hali yok bu işi kadar alt seviyeye düşürdüler ki bizde bu şekilde saçma sözlere maruz kalıyoruz, alt kısımlarda kullanıcı sözleşmeleri bulunuyor daha dikkatli bakınız. OyunButik.com da zaten site kapalı sadece süresi devam ediyor, o isimle tanıyanlari yeni sayfamıza yönlendirmek için, sizlerin istediği gibi ve çoğu sayfanın da yaptığı gibi 'eski sayfada alsınlar yeni sayfaya geçip bunları dolandirayim' diye düşünülmüyor o hostingle sıkıntı yaşandı ve yeni siteye geçildi Instagram hesabı zaten sürekli aynı. Kimseyi de dolandirdigimiz yok zaten, Instagram Hesabımızda yüzlerce referans mevcut
Ödeme aldığımız firma, Shopier, paytr altyapısi kullanan güvenli bir ödeme sistemi.
Ve gözümden kaçmış, tasarımı yapabilmek çok da zor değil yazmışsınız. Yani bu ne alaka, zor olmayabilir, zor diyen olmadı zaten de bu nereden çıktı onu anlamadım. Yani her şeye bir şey atmaya çalışıyorsunuz. Bunu anlamıyorum.

oyunart sadece destek olduğumuz site, satış konusunda ortakligimiz vs bulunmuyor. OyunButik siteleri eski sitelerimiz hosting firmalarıyla olan sıkıntılardan dolayı Ucuzgames e geçtik Ucuzoyun vs bilmiyorum zaten Google de Ucuz Oyun yazarsanız tonlarca sayfa çıkıyor hepsi bizim Olcak hali yok bu işi kadar alt seviyeye düşürdüler ki bizde bu şekilde saçma sözlere maruz kalıyoruz, alt kısımlarda kullanıcı sözleşmeleri bulunuyor daha dikkatli bakınız. OyunButik.com da zaten site kapalı sadece süresi devam ediyor, o isimle tanıyanlari yeni sayfamıza yönlendirmek için, sizlerin istediği gibi ve çoğu sayfanın da yaptığı gibi 'eski sayfada alsınlar yeni sayfaya geçip bunları dolandirayim' diye düşünülmüyor o hostingle sıkıntı yaşandı ve yeni siteye geçildi Instagram hesabı zaten sürekli aynı. Kimseyi de dokandirdigimiz yok zaten, Instagram Hesabımızda yüzlerce referans mevcut
Kişilere ürünleri veriyor olabilirsiniz ben size ürünlerin verilmediğine dair bir suçlama yapmadım. Benim asıl merakım kazandığınız paranın vergisini veriyor musunuz? Veriyor iseniz resim ile kanıtlayabilirsiniz.
Kullanıcı sözleşmesinin linki bulunmamakta.
Web site kodlarından adeta sitebuilder fışkırıyor.
Oyunbutik ve ucuzgames sitelerinde ipower hosting kullanılmış hosting firmaları değiştirilmemiş.
İpower ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim +9055171**** orada açıkca sırıtıyor.
1 Eylül 2019 19:34 de kadar bunlar ispatlanabilir bilgi.

Zaten Sitebuilder olduğunu üstte söyledim, hosting firması değişti, birinde wix idi diğeri Sitebuilder, çok da anlamam bu işten zaten Vergimizi tabi ki veriyoruz, kullanıcı sözleşmesi sitenin footer kısmında bulunuyor dostum.
Daha doğrusu hosting içindeki paket değişti.
Kullanıcı Sözleşmesi | OyunArt kullanıcı sözleşmesi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190830_043419.jpg
    Screenshot_20190830_043419.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 265
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı