Ucuz Games Güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem çalıntı değil?
Bu hesaplara neden başkaları giriyor da siz destek olup hemen yenisi ile değiştirme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Normalde birisinin hesabına girilse bu kullanıcı hatasından kaynaklı olur.
Hesaba başkasının girmesi sizin hatanız değil ise neden bu topun altına girip yeni hesap veriyorsunuz? Sizin "özel tedarikçi" çalıyor ama size söylemiyor herhalde.

Alacak arkadaşlara tavsiyem ya oyunun kendi platformundan almanız ya da key olarak satın almanızdır. Hesap işlerine bulaşmayın bu ve benzeri konularda görüldüğü gibi daha ne olup olmadığı belli değil.

Ben hesap satın alma işine karşı değilim. Ama kullanıcıdan alınması normal olan. Bunun ticari bir duruma dönüşmesi için tedarikçi denilen adamın kullanıcılardan hesapları satın alması gerekir. Bunun başka türlüsü maalesef yok ve doğru değil.
Çalıntı ürün kullanmayı "bu doğrudur, biz kafamızı kullanıp bundan para kazanıyoruz" diyen adamın akıl sağlığı bence yerinde değildir.

Söylediğimi anlamadınız sanırım, bizde hesap bilgileri değişiyor, hesaba başkaları giriyor hesaplar 2 gün sonra gidiyor dediğim başka sayfalar için söyledim.
Doğrudur dostum akıl sağlığımız yerinde değil, kaç gündür yazdığın şeylerin açıklamasını yapıyorum, hala aynı şeyleri söylüyorsun, eski yazıları okuyup yazarsan sevinirim.

Net bir cevap istiyorum evet ya da hayır diye.
Sizin sattığınız hesaplar çalıntı mı değil mi?

Sanırım 13 veya 14 oluyor sadece bu konu içinde yazdığım. Ya ben anlatamıyorum, ya siz anlamıyorsunuz, sattığımız hesaplar çalıntı değildir.
Eğer ki benim gibi düşünmüyorsanız, çalıntı diyorsanız, kanıtlayın biz gidelim demiştim, tekrar diyorum.

Bir dükkana giriyorsunuz, ürünler sıfır gibi ve piyasaya göre çok çok ucuz ama üzerinde başka birilerinin isimleri yazıyor. Diğer benzer birçok yerde çalıntı ürün satıldığını görüyorsunuz. Yoğun şüphe içindesiniz hatta eminsiniz ama yine de soruyorsunuz ve size verilen yanıt şu.

Çok gizli özel tedarikçilerden çok gizli şekilde iletişim kurarak çok gizli şekilde YASAL olarak bu hesapları alıyoruz. Ama ürünler orijinal ve garantili Şirket yok telefon yok iletişim sanal ortamda kısıtlı, fatura kesiliyor mu vergi veriliyor mu belli değil. Herşey tam bir muamma.

Ama kanıtlayamazsanız demek ki çalıntı değil

Adamlardan 51 nci bölgeye geçiş izni istiyoruz sanki Çok gizli hocam o kadar gizli ki oyun dağıtımcısının bile bundan haberi yok. Bakın söylersek bizim de başımız yanar.

Ya bu satış işi bu kadar mı gizli saklı bir ticaret ? Hesap satıyorsun işte birisi daha önceden o hesabı almış ve para verip içini oyunlarla doldurmuş.

Üstelik hesabın içinde başka oyunlar varsa onlar bonus oluyor. Düşünün yani. Hepimiz salağız bir bunlar akıllı.

Teşekkürler, iyi günler.

Kim sizin bu özel tedarikçileriniz ya çok merak ettim. Hacker'ler mi ? Ya sizin bi kere müşteri memnuniyetiniz sıfır. Buraya reklam amaçlı gelmişsiniz. Üstüne bir de sizi eleştiren insanlara hakaret ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama siz böyle cevaplar verdikçe onlarda sizi eleştirirler. Sonuna kadar da haklılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…