Ucuz Games Güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam herkese,
Daha önce buraya Origin Access Premier hesabı alıp deneyeceğimi bildirmiştim. Aldım ve ne yazık ki dolandırıldım. FIFA 20 için hesap almıştım. Bildiğiniz üzere FIFA 20 bugün çıkmış bulunuyor ve her şey güzel indirdik oyun başladı girdik bir baktım ki ekteki resim karşıma çıktı. Yani hesap EA banlı olduğu için oyuna giremiyorum. Instgramdan yazayım konuşayım dedim. Resimlerde göreceğiniz cevaplar karşıma geldi. Aman arkadaşlar sakın ama sakın alışveriş yapmayın. 2. Şikayetimi de tekrar şikayetvar.com'a koydum. Yarın da siberde çalışan arkadaşım var ona gidip işlemleri başlatacağız.

1.jpeg 2.jpeg 3.jpeg 4.jpeg 5.jpeg 6.jpeg 7.jpeg fifa.jpg

Gerçekten üzülüyorum bu durumlara, sizden kanıt istiyorum, kanıt atmıyorsunuz, ben nereden bileceğim sizin ban yemediğinizi, herkes o zaman hesabı alsın, ban yesin, bizde sürekli yeni hesap verelim, nerede böyle bir şey var? Ve şu an mesajlarıma cevap vermeyip, kanıt atmayıp, buraya yazmanız ayrı bir şey.
Yeni hesabınız verildikten sonra kaç defa yazdım ve ona rağmen takmayıp, şikayeti kaldırmadınız, Sorununuz çözülmesine rağmen.

Ben mi cevap vermiyorum Instgram’dan? 60TL'lik şey için çocuk gibi senin dediklerini yapamam. Şikayeti sil dediler bana evet. Ama iyi ki silmemişim böyle olacağı belliymiş. FIFA 20 çıkmadan nasıl ban yediysem oda bir garip yani. Alışveriş yapacak arkadaşlar bana inanmayan varsa bu adamlarla konuşmalarımın hepsi duruyor. İsteyene instgram hesabından yollayabilirim. Instagram: CEM_AYAYDIN

Biz de sizin hakkınızda işlem başlattık. Size hertürlü yardım etmeye hazırdık, fakat kendiniz hem suçlusunuz hem de sürekli olayı farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.

Yazışmalar duruyor. Ve herkesin okuyacağı şekilde de paylaştım. Müşteri olan benim. Bin türlü bahane üreten sizsiniz. Yalan söyleyecek halim yok. Neyse ben gerekli yerlere bildiri yaptım. Savcılıkta konu haber gelsin ona göre görüşürüz. 60TL'lik işlem için size yalvaracak değilim yani. Ben diyeceğimi dedim evliyseniz çoluğunuzdan çocuğunuzdan daha fazlası çıksın, evli değilseniz ailenizden çıksın. Hadi eyvallah.

mi cevap vermiyorum Instgram’dan? 60TL'lik şey için çocuk gibi senin dediklerini yapamam. Şikayeti sil dediler bana evet. Ama iyi ki silmemişim böyle olacağı belliymiş. FIFA 20 çıkmadan nasıl ban yediysem oda bir garip yani. Alışveriş yapacak arkadaşlar bana inanmayan varsa bu adamlarla konuşmalarımın hepsi duruyor. İsteyene instgram hesabından yollayabilirim. Instagram: CEM_AYAYDIN
Hesap önceki FIFA serilerinden herhangi birinden ban yediyse geçmiş ve gelecek tüm FIFA oyunları için ban yiyor. Bunu sizin kanıtlamanızın pek bir yolu yok zaten. Geçmiş olsun, umarım hak ettiklerini bulurlar. Müsaitseniz hesabın hem FIFA 20 hem de önceki FIFA'lardaki Origin üzerindeki istatiklerini atar mısınız?
Biz de sizin hakkınızda işlem başlattık. Size hertürlü yardım etmeye hazırdık, fakat kendiniz hem suçlusunuz hem de sürekli olayı farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.
Bir insan neden sorunu çözülmeden şikayeti kaldırsın ki? Zaten kullanılmış bir hesap vererek kanıt bekleyemezsiniz. Önceki sahibi oynamıştır hesap sizin elinizde satılmayı beklerken ban yemiş olabilir. Veya aldığınız ''özel'' tedarikçiler bir sıkıntı çıkarmış olabilir.

Selam herkese,
Daha önce buraya Origin Access Premier hesabı alıp deneyeceğimi bildirmiştim. Aldım ve ne yazıkki dolandırıldım. Fifa 20 için hesap almıştım. Bildiğiniz üzere Fifa 20 bugün çıkmış bulunuyor ve herşey güzel indirdik oyun başladı girdik bi baktım ki ekteki resim karşıma çıktı. yani hesap EA banlı olduğu için oyuna giremiyorum. Instgramdan yazayım konuşayım dedim.resimlerde göreceğiniz cevaplar karşıma geldi. Aman arkadaşlar sakın ama sakın alışveriş yapmayın. 2.şikayetimi de tekrar şikayetvar.com'a koydum.Yarın da siberde çalışan arkadaşım var ona gidip işlemleri başlatacağız.
300 TL'lik oyunu 60 TL'ye almaya çalışmazsınız umarım bir daha. Sonuç hep hüsran olur.

Ucuz malın yahnisi yavan olur derler. Buradan da bunu anlamış oluyoruz. Hem 59 TL vereceksiniz 600 TL'lik pakete hemde şikayet edeceksiniz. Size hesap bilgileriniz verdiklerine şükür edin. :) Ayrıca arkadaşlar ilgili hesaplar farklı kişilerden çalınarak sizlere satılan hesaplar. Doğal olarak sahibi ya hesabı geri alıyor yada şikayet ediyor ve ban yiyorsunuz. 12-13 TL'ye satılan bu hesapları sizin adınıza ilgili siteden alıp size fahiş fiyata satıyorlar. Yapmayın ya artık kanmayın bu gibi şeylere..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı