Ucuz klima önerisi

Sylesws

Hectopat
Yer
Türkiye
Yaz sıcaklarında nefes bile alınmıyor. Vantilatör falan biraz terlemeyi önlüyor ama ev aşırı sıcak oluyor. Ufak bir odam var bu odayı soğutacak bir ürün almak istiyorum. Ne kadar ucuz o kadar iyi benim için. Siz nasıl bir çözüm önerirsiniz? Aşağıdaki ürünleri buldum iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar için dışarı ayrı boru çekmen gerekiyor yani çokta taşınabilir sayılmazlar. Gürültü seviyeleride yüksek. Oda da küçükse F/P bir duvar tipi klima alman daha mantıklı.
Kiracı olduğumuz içi duvarı delmek falan lazım hiç uğraşmak istemiyorum. Burada ne kadar kalacağımızda belli değil ayrıca. O açıdan bu tarz klima almak istiyorum. Gürültü falan sorun olmaz soğutsun yeterli bana.

Muhtemelen güzelce soğutur odanı ha evi soğutmaya yetmez. Duvar tipi bir 12k bir 9k lık klimalar var evde hani serinletiyor az çok ama buz gibi de yapmıyor evin içini. Oturduğun odada ise güzel.
Nereden baksanız duvar tipi klima alsanız en dandiği bile 30 şuan. Bunun kurulumu da uğraştırmaz muhtemelen. Perde aparatı falan da olduğunu yazmışlar sitelerinde öyle bir şey varsa mis gibi

Muhtemelen güzelce soğutur odanı ha evi soğutmaya yetmez. Duvar tipi bir 12k bir 9k lık klimalar var evde hani serinletiyor az çok ama buz gibi de yapmıyor evin içini. Oturduğun odada ise güzel.
Nereden baksanız duvar tipi klima alsanız en dandiği bile 30 şuan. Bunun kurulumu da uğraştırmaz muhtemelen. Perde aparatı falan da olduğunu yazmışlar sitelerinde öyle bir şey varsa mis gibi
Hocam bu arada Kumtel akakçe'de 12049 TL yazıyordu ancak incelediğimde en ucuz satışı 16.780 TL. Benim için fazla bu. Acaba diğer attıklarım nasıl?

Bunu alsam sorun çıkartır mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı