Ucuz konsol önerisi

UmutTahaDemir

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600x Rx6600 Mech 2x Msi 8+8 16GB Kingston Fury 3200 MHZ Msi A320MPRO PS4 Pro
Merhaba iyi sosyaller, son zamanlarda bir eski konsol hevesi başladı bende Xbox 360 PS3 falan PS4 vardı ama çok oynayamadım. Abim dükkana götürdü. Ben de ucuz yollu konsol arıyorum. Bütçem yeterse hem 360 hem PS3 alacağım. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller, son zamanlarda bir eski konsol hevesi başladı bende Xbox 360 PS3 falan PS4 vardı ama çok oynayamadım. Abim dükkana götürdü. Ben de ucuz yollu konsol arıyorum. Bütçem yeterse hem 360 hem PS3 alacağım. Ne önerirsiniz?

Aslında kendiniz cevap vermişsiniz :) Eski oyunlar için 360 ve PS 3 ideal, korsan alternatiflere gerek yok.

Hayır baş başalar sadece Xbox 360 bazı kasaları kırmızı ışık hatası verebiliyor onlara dikkat ederek alın.
kinetic diye birşey var o olmasa çok birşey kaybetmem heralde ful setli 5 bin 4500 tl arası geziyor

Ben kineticle kullanmıştım 1-2 ay önce, çok bir zevki yok, arada çok fiyat oynuyorsa kinetic olmayanı alın.

Ben sahibinden bakıyorum acaba nasıl olur hiç hayatımda sahibinden bir şey almadım ya hıyar gelirse abime söylesem o alsa daha mantıklı olur değil mi?

Ben sahibinden bakıyorum acaba nasıl olur hiç hayatımda sahibinden bir şey almadım ya hıyar gelirse abime söylesem o alsa daha mantıklı olur değil mi?

Param Güvende ile almayı düşünüyorsanız, bir sıkıntı çıkmaz, ben öyle satın almıştım, İlk aldığım kırık çıkmıştı param parça, arkadaşla ufak kavga ettik, tabii ürünü 3 gün deneme zamanım, olduğu için hemen iade etmeyi seçtim sahibindenden, sonra kargoya verdim, arkadaşa geri gitti param karta geldi.

Param Güvende ile almayı düşünüyorsanız, bir sıkıntı çıkmaz, ben öyle satın almıştım, İlk aldığım kırık çıkmıştı param parça, arkadaşla ufak kavga ettik, tabii ürünü 3 gün deneme zamanım, olduğu için hemen iade etmeyi seçtim sahibindenden, sonra kargoya verdim, arkadaşa geri gitti param karta geldi.
Kötü Olmuş acaba kargodamı kırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı