Ucuz M.2 SSD önerisi

M2 Vidası

Decapat
Daha fazla  
Oyunları kurmak için alıyorum çok pahalı olmasın hızı önemli değil.
Şu an Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu düşünüyorum 1TB aynı fiyat bandında okuma yazma hızı çok olmayan varsa önerirseniz iyi olur.

Şu an Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu düşünüyorum 1TB aynı fiyat bandında okuma yazma hızı çok olmayan varsa önerirseniz iyi olur.

Anakartım H610M-E D4 CSM ekran kartının altındaki yuvayı kullanacağım. Şu anda kullandıklarım CPU altı 970 EVO Plus SATA 860 EVO.

Anakartım H610M-E D4 CSM ekran kartının altındaki yuvayı kullanacağım. Şu anda kullandıklarım CPU altı 970 EVO Plus SATA 860 EVO.
Hocam hızı nasıl önemli değil? Bir SSD'nin boyuttan sonra öne çıkan en önemli özelliği okuma yazma hızlarıdır.

970 EVO Plus'dan memnunsanız bir tane daha almanızı tavsiye ederim. P3 QLC NAND kullanıyor ve DRAM'siz bir SSD. 970 Evo plus hem TLC NAND kullanıyor hem de DRAM'i var bu yüzden daha uzun ömürlü olacaktır. Link
Aynı fiyat bandında derken 1 TB'lık modelden bahsettiğinizi sandım.

970 EVO Plus'dan memnunsanız bir tane daha almanızı tavsiye ederim. P3 QLC NAND kullanıyor ve DRAM'siz bir SSD. 970 EVO Plus hem TLC NAND kullanıyor hem de DRAM'i var bu yüzden daha uzun ömürlü olacaktır. Link

P3 500GB modeli 3500/1900 1TB modeli 3500/3000 bunu bilerek alın.

Hocam bütçem çok değil bir dahaki aya Arctis 1 alırken alacağım.

Uzun ömürlü ve geleceğe yönelik olsun istiyorsan DRAM'li olan bu modeli de öneririm: Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İkisi de işini fazlasıyla görür.

Peki hocam bunu alıyorum o zaman sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı