Ucuz malı pahalıya satmak

Emrhan50

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, geçenlerde kırtasiyeden 2 balon ve 2 A4'e çıktı çektirdim. Acelem olduğu içinde ne kadar diye soramadım. Ödeme olarakta benden 21 TL aldı. Balonların tane parası 3 TL idi. 6 TL direkt çıkardım. 15 TL benden çıktıların parasını almış. 7,5 çıktı parası değil yani bu her kırtasiye de öyledir diye düşünüyorum. Normal bir mahalle kırtasiyesinden aldım. Yarın işim olduğu için bir daha gideceğim ama gittiğim zaman neden benden 2 tane çıktıya 15 TL aldın diye soracağım. Devamı takdirinde seni şuraya şikayet edebileceğim diyebileceğim bir yer varmı? Tam bir marka adını verirseniz yarın gittiğim zamanda öyle derim.

Merhaba, geçenlerde kırtasiyeden 2 balon ve 2 A4'e çıktı çektirdim. Acelem olduğu içinde ne kadar diye soramadım. Ödeme olarak da benden 21 TL aldı. Balonların tane parası 3 TL idi. 6 TL direkt çıkardım. 15 TL benden çıktıların parasını almış. 7,5 çıktı parası değil yani bu her kırtasiye de öyledir diye düşünüyorum. Normal bir mahalle kırtasiyesinden aldım. Yarın işim olduğu için bir daha gideceğim ama gittiğim zaman neden benden 2 tane çıktıya 15 TL aldın diye soracağım. Devamı takdirinde seni şuraya şikayet edebileceğim diyebileceğim bir yer var mı? Tam bir marka adını verirseniz yarın gittiğim zamanda öyle derim.

Daha ucuzu olsa bedava olurdu.

Eğer gittiğin kırtasiye çıktının tanesine 7,5TL fiyat biçtiyse o fiyatı ödemen normal. Devletin, "Çıktının tanesi x TL olacaktır ve her kırtasiye buna uymak zorundadır." dediğini sanmıyorum.

Merhaba, geçenlerde kırtasiyeden 2 balon ve 2 A4'e çıktı çektirdim. Acelem olduğu içinde ne kadar diye soramadım. Ödeme olarak da benden 21 TL aldı. Balonların tane parası 3 TL idi. 6 TL direkt çıkardım. 15 TL benden çıktıların parasını almış. 7,5 çıktı parası değil yani bu her kırtasiye de öyledir diye düşünüyorum. Normal bir mahalle kırtasiyesinden aldım. Yarın işim olduğu için bir daha gideceğim ama gittiğim zaman neden benden 2 tane çıktıya 15 TL aldın diye soracağım. Devamı takdirinde seni şuraya şikayet edebileceğim diyebileceğim bir yer var mı? Tam bir marka adını verirseniz yarın gittiğim zamanda öyle derim.

Hocam pahalı bir miktar ödememişsiniz zaten 20TL için gidip adamları şikayet etmeyin
Her yerde fiyatlar farklı oluyor aynı olacak diye bir şey yok ki.

Vallahi benim saatin kordonu kırıldımı koptumu kaybolmuştu bir şekil saatçi ustasına gittim günün ilk müşterisi benim adamın çok da bir işi olmuyor zaten depoda benim kordona uyacak parçayı aradı 20 dakika sonra geldi taktı 10 TL ücret aldı.

Sana gelecek olursam sesin çıkıyorsa dolandırılmazsın adam geçirmiş sana fiyatların normalde öyle olduğunu sanmıyorum.

Satıcının cevabı: Ekonomi çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı