Ucuz Masaüstü Sistem Önerisi

Cevap içi sağolun. Ses, ısınma, güç tüketimi gibi konularda NVIDIA kartlar daha iyi diye biliyorum. Zaten çok da fark yok. AMD r9 380 ile arasında alırsam onu alcam ama 4 GB'lık olanı alırım heralde ve tabi ki para yeterse i5 işlemci. Olmazsa da AMD işlemci alırım. Anakart öneriniz var mıdır ? Hem intel hem de AMD için ve i5 işlemciler kartın tam performans vermesini sağlar mı ? Not:Ucuz diye başlık açtım 3000 TL olcak nerdeyse :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardım eden herkese teşekkürler.

Arkadaşlar Vatan'dan değilde Amazon'dan alsam nasıl olur böyle yapan var mı ?

İntel G2358 Anakart H81M kaç yıl GTX 960 ile gider.

Yardım eden herkese teşekkürler

Arkadaşlar vatandan değilde amazondan alsam nasıl olur böyle yapan varmı ?

İntel G2358 Anakart H81m kaç yıl gtx 960 ile gider.
Ölü yatırım. İ3 6100+R7 370 alın.

Vatan'dan alırsanız pahalıya almış olursunuz bunu söylemek isterim. Teknobiyotik, webdenal gibi siteleri tercih edin.

Ölü Yatırım. İ3 6100+R7 370 alın.
GTX 960 i3 6100 nasıl olur ? Dediğiniz ekran karti 960'a gore pek iyi degil ve ben bu sistemi 2 yil icin topliycam. Eger derseniz 750 Ti daha iyi. Onu alirim. Bu başlıkta hem ucuz hemde güncel oyunları rahat acabilcek sistem önerileri için açtım.

Not: Bilgisayarim bozuldu o yüzden sistem arastiriyorum.

Peki bu siteler guvenilirmi ve kargoda hasar gorur mu ?

Peki bu siteler guvenilirmi ve.kargoda hasar gorurmu

Kargoda hasar görüp görmemesi siteye bağlı bir şey değildir. Hani şu siteden alınan aletler kargoda hasar görür diyemezsiniz. Ama şunu söyleyeyim site gerçekten güvenilir bir site. Zaten internet de aratarak da bakabilirsiniz.

Montajı kendin yapmayacaksan 20-30 TL gibi bir farkla onlar montajı yapıp test ediyorlar. Ama ben kablolama konusunda pek güvencem olmadığından bunu tavsiye etmiyorum.

Cevap için teşekkür ederim. GTX 960 i3 6100 nasıl bir performans verir? 2 senede ve kargodan gelen ürünler diyelim ki bir yerleri hasarlı çıktı bunu nasıl hallederiz iade yapılır mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı