Ucuz mekanik klavye mi? Kaliteli membran klavye mi?

Kronik sorunu nedir? 3 yıldır kullanıyorum bir sorun görmedim, merakımdan soruyorum.
Tuş sertleşme ve basmama sorunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Yorumlara bakarsan birçok kişinin de sorun yaşadığını görürsün. Bunlar sadece çok azı.

Tuş sertleşme bende de var lakin kendi kullanımım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir keresinde tüm tuşlarını ve kasasını söküp yıkamıştım. Tekrar toparladığımda fark edilir derecede sertleşmişti. Bunun dışındakileri bazı forumlarda görmüştüm ama tek tük sorun yaşayan vardı.

Zamanında 200 TL'ye düşmüş indirimli bir mekanik klavye aldım space ve "3" tuşu basmıyor ve alalı birkaç ay oldu daha. Sana önerim kaliteli membran al.

Hocam membran ve mekanik klavyeler ne oluyor tam olarak? Bir de aralarında ki fark ne.

Hocam bildiğim kadarıyla mekanik klavyelerin Switch'i mavi, kırmızı çeşitleri var ve daha hızlı tepkime süresi var. Membran klavyelerin sanırım Switch'i boş diye biliyorum.

Membran klavyelerin Switch'i boş, basım hissiyatı pazardaki 10 liralık klavyeler ile aynı. Örneğin Apex 3. Overhyped çöp. Mekaniklerde türler var, mavi, kırmızı, kahverengi...
Onların basım hissiyatı daha güzel ve tepkime süresi daha hızlı.
Tek alınası pahalı membrane klavye bence Ornata V2.

Son düzenleme:
Kaliteli membran genel olarak ucuz mekanik klavyelerin yorumlarına bakarsan 1 sene geçmeden çöp oluyorlar Vatandan ASUS Cerberus Arctic almıştım hala sıkıntısız gidiyor, su geçirmiyor 70 TL gibi bir fiyatı vardı sanırım.

GXT 890 için tuşların sapıttığıyla ilgili bir konu açıldı, Trust önermiyorum şahsen, klasik Çin malı gibi geliyor. Bu da kullanan bir arkadaşın yorumları.

GXT 890 için tuşların sapıttığıyla ilgili bir konu açıldı, Trust önermiyorum şahsen, klasik Çin malı gibi geliyor. Bu da kullanan bir arkadaşın yorumları.
1 kişi sorun yaşadı diye ürün kötü olmuyor maalesef. Gayet iyi ürün. Binlerce kişi bu klavyeyi kullanıyor ve böyle sorun görmedim diğer insanlarda. "Çin malı" derken birçok şirket üretimini Çin'de yaptırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…