Ucuz mekanik klavye mi? Kaliteli membran klavye mi?

Kronik sorunu nedir? 3 yıldır kullanıyorum bir sorun görmedim, merakımdan soruyorum.
Tuş sertleşme ve basmama sorunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yorumlara bakarsan birçok kişinin de sorun yaşadığını görürsün. Bunlar sadece çok azı.

Tuş sertleşme ve basmama sorunu.

Yorumlara bakarsan birçok kişinin de sorun yaşadığını görürsün. Bunlar sadece çok azı.

Tuş sertleşme bende de var lakin kendi kullanımım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir keresinde tüm tuşlarını ve kasasını söküp yıkamıştım. Tekrar toparladığımda fark edilir derecede sertleşmişti. Bunun dışındakileri bazı forumlarda görmüştüm ama tek tük sorun yaşayan vardı.

Zamanında 200 TL'ye düşmüş indirimli bir mekanik klavye aldım space ve "3" tuşu basmıyor ve alalı birkaç ay oldu daha. Sana önerim kaliteli membran al.

Membran klavyelerin Switch'i boş, basım hissiyatı pazardaki 10 liralık klavyeler ile aynı. Örneğin Apex 3. Overhyped çöp. Mekaniklerde türler var, mavi, kırmızı, kahverengi...
Onların basım hissiyatı daha güzel ve tepkime süresi daha hızlı.
Tek alınası pahalı membrane klavye bence Ornata V2.

Son düzenleme:
Kaliteli membran genel olarak ucuz mekanik klavyelerin yorumlarına bakarsan 1 sene geçmeden çöp oluyorlar Vatandan ASUS Cerberus Arctic almıştım hala sıkıntısız gidiyor, su geçirmiyor 70 TL gibi bir fiyatı vardı sanırım.

GXT 890 için tuşların sapıttığıyla ilgili bir konu açıldı, Trust önermiyorum şahsen, klasik Çin malı gibi geliyor. Bu da kullanan bir arkadaşın yorumları.
Bence alınmaz, uzun süredir kullanıyorum parmaklarım bana küfür ediyor. Bir daha ucuz markanın mebran klavyesini almam. Başka markaları tavsiye ederim. Red switch mebranların geneli zaten sert basımlı oluyor. Parmakları, alışık değilseniz yorar. Trust 890 Cada klavyesinde aşağıdaki logo kısmındaki ışık kapanmıyor ve çok güçlü. Gözüme lazer tutulmuştan beter oluyorum 5 saatten sonra. RGB'si güzel, her renk ve mod var. Ama RGB olmayan, yumuşak basımlı klavye tercih ederim. Gerçi ilk aldığımda yumuşaktı fakat 1 yıl geçtikten sonra tuşlar sertleşmeye başladı. Kısa süre kullanırım sonra satarım dersen alınabilir. Arada sırada tuşlar basmamazlık yapabiliyor özellikle "a" tuşu. Sonra kendiliğinden düzeliyor. Bunun yerine HyperX alloy veya Razer Cynossa daha iyi tercih olur hem de aynı fiyat seviyelerinde.

GXT 890 için tuşların sapıttığıyla ilgili bir konu açıldı, Trust önermiyorum şahsen, klasik Çin malı gibi geliyor. Bu da kullanan bir arkadaşın yorumları.
1 kişi sorun yaşadı diye ürün kötü olmuyor maalesef. Gayet iyi ürün. Binlerce kişi bu klavyeyi kullanıyor ve böyle sorun görmedim diğer insanlarda. "Çin malı" derken birçok şirket üretimini Çin'de yaptırıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı