Ucuz Minecraft hesapların mantığı nedir?

Makaleler
2
Bildiğiniz gibi artık Minecraft hesapları Microsoft'a bağlanıyor, fakat bazı sitelerde hala çok ucuz fiyatlara Minecraft satıyorlar. Bunun mantığı nedir? Aynı hesabı 10-20 kişiye satsa yine de hepsi aynı anda nasıl Minecraft oynayabilir?

Oynayamaz, hesap zaten 2-3 gün sonra otomatik kapanıyor. Normal bir şekilde orjinal siteden satın alın.
Normal bir şekilde alınması taraftarıyım fakat alıp aylarca kullandıklarım oldu. Zaten hesaba erişim kaybettiğinizde (eğer şifre değişmeye çalışmadıysanız bir şey olmuyor genelde) çoğu sağlayıcı yeni bir tane daha veriyor.

Satılanların çoğu Xbox ile alınan hesaplar bazıları 3 ay bazıları 1 ay dayanıyor sadece diğerleri ise combolardan checklenmiş hesaplar

Bildiğiniz gibi artık Minecraft hesapları Microsoft'a bağlanıyor, fakat bazı sitelerde hala çok ucuz fiyatlara Minecraft satıyorlar. Bunun mantığı nedir? Aynı hesabı 10-20 kişiye satsa yine de hepsi aynı anda nasıl Minecraft oynayabilir?

Bir mantıkları yok. Sadece ortak noktaları var ki o da çalıntı hesap olmaları. En güvenilir diye satılan hesaplar bile e-posta veya SMS ile geri alınabiliyor. Akıllıca bir iş değil.

Ben orjinal sitesinden aldım. Hesabın 2 doğrulamalı aşamasını etkinleştirdim ve hala sorunsuz şekilde hesaba girebiliyorum. Burada tek mantık kendi hesabını güvende tut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı