Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hocam diyelim ben bir tane VDS alacağım bu sınırsız internet olayı için minimum özellikleri neler olmalı?
512 mb ram bile yeter çünkü sadece internetini kullanacağız. En düşük paketi al geç. Ama içine kurmamız gereken programları bir araştırmak lazım. Npv tunnel gibi programlar arka planda hangi yazılımları kullanıyor bilmek lazım.

512 MB RAM bile yeter çünkü sadece internetini kullanacağız. En düşük paketi al geç. Ama içine kurmamız gereken programları bir araştırmak lazım. Npv tunnel gibi programlar arka planda hangi yazılımları kullanıyor bilmek lazım.

Hocam npv dedim dosyaya nazar değdi çalışmıyor, HTTP injector denesem yavas ve baglanti kesiyor, HTTP Custom desem kullanmayi ve dosya olusturmayi bilmiyorum napicagim ya.

Hocam npv dedim dosyaya nazar değdi çalışmıyor, HTTP injector denesem yavas ve baglanti kesiyor, HTTP Custom desem kullanmayi ve dosya olusturmayi bilmiyorum napicagim ya.
Dediğim gibi o configler milletin koyduğu vdsler var
Gerçi vds olsa gene iyi çoğu internetden free sitelerden açıyor.
Türkiye konumlu VDS alıp beraber kullanabiliriz zaten çok ucuz. Vpn kurulumu ben yapabilirim.

Dediğim gibi o Config'ler milletin koyduğu VDS'ler var.
Gerçi VDS olsa gene iyi çoğu internetten Free sitelerden açıyor.
Türkiye konumlu VDS alıp beraber kullanabiliriz zaten çok ucuz. VPN kurulumu ben yapabilirim.

Hocam ben katılıyorum size ödemeyi nereden yapacağız peki?

Vay be ekonomi nelere kadir, adamı hacker da yapar mucit de.

Hocam Türk gençleri böyle şeylere ilgili zaten çoğunun vakti PC ile geçmiş Türkiye'de desteklense böyle gençler teknolojide dünya 1 ncisi oluruz.

Hocam ben katılıyorum size ödemeyi nereden yapacağız peki?
Türkiye konumlu VDS alıp beraber kullanabiliriz zaten çok ucuz. Vpn kurulumu ben yapabilirim.
Benim hâlihazırda olan sunucuma kişi başı aylık 5 TL'den yaparız. 😁 Önemli olan içine ne kurmamız lazım. Normal vpn olmaz çünkü trafiği spooflayamayız.

Vay be ekonomi nelere kadir, adamı hacker da yapar mucit de.
Aynen öyle. Bir şey kısıtlandıkça antisini üretmek çoğalır. İnsanlar antisini üretmeye destek verir. Normal bir durumda kimse iplemez ama biz bilinçlenmeyi savunuyoruz. Çoğu yönden bizi kötü etkilese de bazı yönlerde bilinçlenmemizi sağlıyor ve aksi tutumun gösterilebileceğini kanıtlıyor.

Valla ben de bilmiyorum. Birz kurcalayacağım şuan ama test etmek için sınırsız whatsapp gibi bir pakete ihtiyacım var. Kullandığım operatörde de öyle bir paket yok.

@Lucy01 elindeki configi verme şansın var mıdır?

Benim hâlihazırda olan sunucuma kişi başı aylık 5 TL'den yaparız. 😁 önemli olan içine ne kurmamız lazım. Normal VPN olmaz çünkü trafiği spooflayamayız.

Aynen öyle. Bir şey kısıtlandıkça antisini üretmek çoğalır. İnsanlar antisini üretmeye destek verir. Normal bir durumda kimse iplemez ama biz bilinçlenmeyi savunuyoruz. Çoğu yönden bizi kötü etkilese de bazı yönlerde bilinçlenmemizi sağlıyor ve aksi tutumun gösterilebileceğini kanıtlıyor.

Vallahi ben de bilmiyorum. Birz kurcalayacağım şu an ama test etmek için sınırsız WhatsApp gibi bir pakete ihtiyacım var. Kullandığım operatörde de öyle bir paket yok.

@Lucy01 elindeki Config'i verme şansın var mıdır?

Hocam hangi Config npv de kullandığımmı yoksa HTTP Custom'daki mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı