Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Tamamdır inceliyorum.

@Lucy01
Kod:
echo "eyJpZCI6IjU0NDhmM2ZjLWQ5OGYtNDliYi05ZjI5LTQ1MDliMTk1ZTExYiIsImJsb2NrUm9vdCI6ZmFsc2UsInVzZVBhc3N3b3JkIjpmYWxzZSwib25seVBsYXlTdG9yZSI6ZmFsc2V9" | base64 -d | jq
{
  "id": "5448f3fc-d98f-49bb-9f29-4509b195e11b",
  "blockRoot": false,
  "usePassword": false,
  "onlyPlayStore": false
}
Birinde böyle bir şey çıktı base64 ile encode edilmiş. Ama sunucu bağlantısı hakkında bilgi vermiyor.
Diğer dosya başka bir algoritma ile şifrelenmiş onu okuyamadım. Bu .hc dosyası hangi program için?

--EDIT--
Dosyayı eksik okumuş nedense metin editörü dosyanın devamını okuyup bir daha bilgilendireceğil. İlk dosya için söylüyorum.

Son düzenleme:

Hc dosyası HTTP Custom için baş harflerinden anlayabilirsiniz ve evet hc dosyası şifrelenmiş payload kısmının guvenligi icin. Telegram gruplarından buldum.

V2ray kurabiliriz hocam.

Son düzenleme:
Turkcell'de bende yapamamıştım. Her platform olmuyor onda. Kesin çalışan 1 tane var o da youtube.
Aynen salla kazandan gelen youtube interneti turkcellde de normal internete çevriliyor. Ama whatsappa ip tabanlı kural eklemişler.
wa-tunnel diye bir proje var kesin çözüm için ama whatsapp olayı çakmış galiba 405 hata mesajı veriyor.

Turkc#ll kazikcinin teki.

Hocam rahatsız ediyorum ama Config dosyalarının içini nasıl görüntüleyebilirim içindeki google.com kısmını değişmek için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…