Npv tunnele baktımda tam anlamadım çalışma mantığını. Ben de köy okulundayım ama fiber var. Adsl koskoca okula yetmez. Kaymakamlığa bu konuda şikayet oluştursun müdüre söyle. Asıl konuya geleyim.Bizimki köy okulu, ADSL var. ADSL modeme normal bağlanıp giriyoruz EBA girişi falan yok. Access Point'ler sonradan eklendi ve merkez tarafından kontrol ediliyor adını bile değiştiremiyoruz, eğer onunla girmeye çalışırsan EBA girişi ister. Yani o kısmı eledim demek istiyorum.
Ben JSON dosyasını Npv Tunnel'a girip bağlantı sağlıyorum. Dediğin gibi Termux + RethinkDNS de oluyor ama bunu adama anlatıp da yaptıramazdım o yüzden Npv Tunnel ile denettirdim. Npv de çalışıyor sonuçta normal internetle denediğimde sunucumun IP adresini alıyorum. Kullanılan program fark eder mi?
RethinkDNS ne onu bilmiyorum. Ben mobilde sagernet kullanıyordum önceden. Şu anki kullandığım yöntem root istiyor. Eski telefonum rootsuz idi.
İndirme linki bu. Fakat bu düz configi almıyor sanırım base64 ile farklı formatta encode etmek lazım.
Şu anki confunuzu verirseniz ona göre editleyip size verebilirim.