Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Bizimki köy okulu, ADSL var. ADSL modeme normal bağlanıp giriyoruz EBA girişi falan yok. Access Point'ler sonradan eklendi ve merkez tarafından kontrol ediliyor adını bile değiştiremiyoruz, eğer onunla girmeye çalışırsan EBA girişi ister. Yani o kısmı eledim demek istiyorum.

Ben JSON dosyasını Npv Tunnel'a girip bağlantı sağlıyorum. Dediğin gibi Termux + RethinkDNS de oluyor ama bunu adama anlatıp da yaptıramazdım o yüzden Npv Tunnel ile denettirdim. Npv de çalışıyor sonuçta normal internetle denediğimde sunucumun IP adresini alıyorum. Kullanılan program fark eder mi?
Npv tunnele baktımda tam anlamadım çalışma mantığını. Ben de köy okulundayım ama fiber var. Adsl koskoca okula yetmez. Kaymakamlığa bu konuda şikayet oluştursun müdüre söyle. Asıl konuya geleyim.
RethinkDNS ne onu bilmiyorum. Ben mobilde sagernet kullanıyordum önceden. Şu anki kullandığım yöntem root istiyor. Eski telefonum rootsuz idi.
İndirme linki bu. Fakat bu düz configi almıyor sanırım base64 ile farklı formatta encode etmek lazım.
Şu anki confunuzu verirseniz ona göre editleyip size verebilirim.

Npv tunnele baktımda tam anlamadım çalışma mantığını. Ben de köy okulundayım ama fiber var. Adsl koskoca okula yetmez. Kaymakamlığa bu konuda şikayet oluştursun müdüre söyle. Asıl konuya geleyim.
RethinkDNS ne onu bilmiyorum. Ben mobilde sagernet kullanıyordum önceden. Şu anki kullandığım yöntem root istiyor. Eski telefonum rootsuz idi.
İndirme linki bu. Fakat bu düz configi almıyor sanırım base64 ile farklı formatta encode etmek lazım.
Şu anki confunuzu verirseniz ona göre editleyip size verebilirim.
Termux ile SOCKS5 proxy oluşturuyoruz ya ona bağlanmak için Tun2socks önermiştiniz btt forumda. Tun2socks yerine RethinkDNS kullandım ben de SOCKS5 proxy'e onunla bağlandım. Tun2socks'a alternatif olarak kullandım yani. Bağlantı sağlamada problem yok. Şu an sagernet denesem de farkı anlamayacağım çünkü iki türlü de bağlantı sağlayabiliyor olacağım. Sizinle okullar açıldığında tekrar konuşalım hocam :)

Bu arada evet 12 mbit okul küçük olsa da az geliyor bir kaç kere VDSL olsun diye telekom müdürlüğüne söyledi müdür de takan olmadı. Neyse ben oldukça sıkıntı yok Vodafone limitsiz internet var LTE modeme takıp Fatih altyapısı ile okula yayıyorum 50 60 mbit veriyor, yasak masak da yok haliyle :) MEB filtresini aşmayı sırf yapabilmiş olmak için deniyorum yoksa kullanmayacağım.

Bu arada sagernet'e düz Config dosyasını girdim çalıştı, base64 istemedi.

Son düzenleme:
Telekom müdürlüğüne söyledi müdür de takan olmadı.

Telekom'daki herkes aynı ilerleme yok. O sebeple kaymakamlığa şikayet edeceksiniz. Evimin önünden fiber geçtiği halde bana ADSL veriyorlardı. 6 ay şöyle olacak böyle olacak diye diye geçiştirdiler kablolarla falan hiç oynamadılar bile. Yalandan da olsa interneti kesip bakım yapıyoruz deyip geri takmadılar. İnandırıcılık 0. :D Neyse gittim kaymakamlığa şikayet ettim. Önümüzdeki ay fiberi verecekler bana. Yeni kablo sipariş etmişler onu bekliyorum.

MEB filtresini aşmayı sırf yapabilmiş olmak için deniyorum yoksa kullanmayacağım.

Ben de size lazımdır diye uğraşıyorum. Sorun yok o zaman

Bu arada sagernet'e düz Config dosyasını girdim çalıştı, base64 istemedi.
Çok güzel o zaman. Bayağıdır kullanmıyordum. En son kullandığımda vmess://base64encodeedilmişveri şeklinde bir kullanmla kullanıyordum.

Telekom'daki herkes aynı ilerleme yok. O sebeple kaymakamlığa şikayet edeceksiniz. Evimin önünden fiber geçtiği halde bana ADSL veriyorlardı. 6 ay şöyle olacak böyle olacak diye diye geçiştirdiler kablolarla falan hiç oynamadılar bile. Yalandan da olsa interneti kesip bakım yapıyoruz deyip geri takmadılar. İnandırıcılık 0. :D Neyse gittim kaymakamlığa şikayet ettim. Önümüzdeki ay fiberi verecekler bana. Yeni kablo sipariş etmişler onu bekliyorum.

Ben de size lazımdır diye uğraşıyorum. Sorun yok o zaman

Çok güzel o zaman. Bayağıdır kullanmıyordum. En son kullandığımda vmess://baSE64ENCOdeedilmişveri şeklinde bir kullanmla kullanıyordum.

İş müdürde bitiyor artık, ben basit bir öğretmenim :)
Bana bugün lazım olmaz başka bir gün lazım olur, ya da gören başka biri kullanır. Bu işi başarmak istiyorum o yüzden. Okul başladığında daha detaylı denemeler yaparım. Tekrar fikir alışverişinde bulunuruz hocam.

İş müdürde bitiyor artık, ben basit bir öğretmenim :)
Bana bugün lazım olmaz başka bir gün lazım olur, ya da gören başka biri kullanır. Bu işi başarmak istiyorum o yüzden. Okul başladığında daha detaylı denemeler yaparım. Tekrar fikir alışverişinde bulunuruz hocam.
Yarın okula gidip deneyeceğim. 😆

Aynen. Bir de aynı anda birçok protokolü tek programdan kullanabiliyorsunuz. Hepsi için ayrı ayrı program kurmak zorunda kalmıyorsunuz.

Siz deyince gördüm onları da şimdi bir sürü protokol var bildiğim bilmediğim. OpenVPN protokolü de olsa iyiydi sağlık olsun :D

Hocam az önce 8443 ve 8444 portundan denedim çalışmadı. Akşama doğru bir daha okulun oraya uğrayacağım. Sunucunun 443 portu dolu olduğundan 443 portunu deneyemedim. Akşam siteyi kapatıp 443 portundan deneyeceğim bir daha.
@Bal Porsuğu

Hocam az önce 8443 ve 8444 portundan denedim çalışmadı. Akşama doğru bir daha okulun oraya uğrayacağım. Sunucunun 443 portu dolu olduğundan 443 portunu deneyemedim. Akşam siteyi kapatıp 443 portundan deneyeceğim bir daha.
@Bal Porsuğu
Hocam ne deniyorsunuz? Okul benim evimin karşısında ve interneti çekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı