Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Arkadaşlar peki Turkcell'deki hotspot paketleri gibi paketlerin benzerleri normal internet paketi olarak(sosyal medya için değil) Türk Telekom, Vodafone gibi diğer operatörlerde de var mı? Faturalı ve faturasız için.

Arkadaşlar peki Turkcell'deki hotspot paketleri gibi paketlerin benzerleri normal internet paketi olarak(sosyal medya için değil) Türk Telekom, Vodafone gibi diğer operatörlerde de var mı? Faturalı ve faturasız için.

Hocam o paketleri biliyorum da başka tür paket arayışındayım. Normal hattımda kullanabileceğim türden paketler.

Arkadaşlar peki Türk Telekom faturasızdaki aylık izle, aylık sosyal medya, aylık YT paketlerini rootsuz telefonda byedpi ile normal internet gibi kullanmak mümkün mü?

Son düzenleme:

O paketlerin izin verdiği sitelerin SNI adresini bulup birkaç ayar yapman lazım. Yani evet mümkün.

O paketlerin izin verdiği sitelerin SNI adresini bulup birkaç ayar yapman lazım. Yani evet mümkün.

Hocam o kadar detaylı anlamıyorum bu işlerden. Daha kolay bir yöntei yok mudur?

Hocam siz kullanıma izin verilen uygulamaların adlarını yazın ben size basit yolunu yapacağım.

Paketler ve içeriklerini attim hocam.

Hocam bende şu an Türk Telekom faturasız paketim var içinde wp sınırsız var. Ben bu wp sınırsızı nasıl normal internet gibi kullanabilirim?

Dosya Ekleri

• 1000029555.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000029554.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000029556.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…